Pjevača odveli u salu

Darka Lazića hitno operišu, porodica zabrinuto čeka ispred bolnice: Krvarenje u stomaku ili komplikacija s plućima?

Hronika 25.10.18, 11:41h

Darka Lazića hitno operišu, porodica zabrinuto čeka ispred bolnice: Krvarenje u stomaku ili komplikacija s plućima?
Pjevač Darko Lazić (27) i dalje je u kritičnom stanju poslije teške saobraćajne nesreće koju je u ponedjeljak ujutru doživio kod Pećinaca

 

Ljekari KBC Zemun odlučili su da operišu pjevača Darka Lazića. Pjevača su, kako Kurir saznaje, odveli u operacionu sali kako bi ga hitno operisali. 

 
Još se ne zna kakvo je zdravstveo stanje Darka Lazića, da li se tokom noći pjevačevo zdravstveno stanje pogoršalo ili je riječ o planiranoj operaciji.  

 

Kako saznajemo, Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pjevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno. Prema drugim informacijama, riječ je o komplikaciji sa plućima.   

 

Ispred bonice se nalazi otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i može da se čuje kako je rekao da su pjevača odveli u operacionu salu.  

 

U holu bolnice zajedno čekaju vijesti o pjevaču otac Milan, vjerenica Marina Gagić i bivša žena supruga Ana Sević

 

Podsjetimo, pjevač Darko Lazić (27) i dalje je u kritičnom stanju poslije teške saobraćajne nesreće koju je u ponedjeljak ujutru doživio kod Pećinaca.

 

Kako saznaje kurir, Laziću se zdravstveno stanje pogoršalo jer ima problema s plućima i bubrezima, a prilikom prevrtanja BMW koji je vozio doživio je i teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI