Na estradi vijest odjeknula kao bomba

Ana Nikolić opet izbacila Rastu iz stana: Neće više da ga trpi, on živi kao da se ništa ne dešava!

Showbizz 21.10.18, 19:42h

Ana Nikolić opet izbacila Rastu iz stana: Neće više da ga trpi, on živi kao da se ništa ne dešava!
Ana je Rastu blokirala na Instagramu i svoj rođendan je provela sa drugaricom u Rimu, nakon čega je nekoliko dana bila u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla mir

 

Juče je kao bomba odjeknula vijest da je srpska pjevačica Ana Nikolić izbacila Rastu iz svog stana i da je odlučna u namjeri da zauvijek okonča odnos sa njim. Njih dvoje se nisu oglašavali, ali je Anina drugarica, koja nije željela da joj se spominje ime, otkrila još detalja.

 

Anina drugarica smatra da pjevačica ne može da podnese Rastin stil života.

 

"Ne bih ništa da pričam da ne povrijedim Anu. Znam da već mjesec dana neće da čuje za Rastu. On se nikada neće promijeniti, njegov način života jednostavno nije za porodicu i ona više neće da ga trpi. Odlučna je da ostane sama i da se sama brine o svom djetetu koje joj je centar svijeta", rekla je sagovornica Kurira.

 

Podsjetimo, Ana je Rastu blokirala na Instagramu i svoj rođendan je provela sa drugaricom u Rimu, nakon čega je nekoliko dana bila u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla mir.

 

Rasta, čuveni skandal majstor, na Instagramu objavljuje snimke na kojima se vidi da nastupa i živi pravi momački život kao da se ništa ne dešava.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI