Pjevačica prolazi kroz pakao

Anabela Atijas doživjela nervni slom zbog Lune, dolazila Hitna pomoć: U bijesu rekla da se odriče kćerke zbog Slobe

Showbizz 15.10.18, 13:43h

Anabela Atijas doživjela nervni slom zbog Lune, dolazila Hitna pomoć: U bijesu rekla da se odriče kćerke zbog Slobe
Jedno veče su je ukućani smirivali, mislim da je dolazila i Hitna pomoć da je priključi na infuziju, jer joj je imunitet strašno pao od nerviranja. Izgovorila je neke riječi u afektu, za koje misli da se sada kaje, ispričala je Anabelina prijateljica za Alo

 

Pjevačica Anabela Atijas prolazi kroz pakao zbog svoje kćerke Lune od kada je objelodanjeno da se ona i Sloba i dalje tajno viđaju, kao i da je on prespavao u njenom stanu dva dana prije početka "Zadruge 2". Anabelu je najviše iznerviralo to što je njena nasljednica skrivala tu informaciju od svih prijatelja i porodice, pa i od nje same.

 

"Anabela je danima uplakana i očajna, pored svega što se izdešavalo sa Andrejom Atijasom, samo joj je još ova muka falila. Kada je pročitala da su se Sloba i Luna pomirili pred njen ulazak u "Zadrugu 2", mislila je da se radi o neistini, međutim kada je vidjela paparaco fotografije na kojima se jasno vidi kako iz Lunine zgrade prvo izlazi Radanović, a potom i njena kćerka, sve joj je bilo jasno. Prosto joj se smrklo pred očima", otkriva Anabelina bliska prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti, piše Alo.

 

"Boli je jer zna kroz šta su prošli svi zbog te veze i kako se Sloba ponašao prema njoj, zato je očajna što i dalje misli na njega i što je pristala da se viđaju. Bukvalno je doživjela nervni slom. Danima je loše, plače, ne izlazi iz kuće. Dodatno ne može da izdrži to da gleda kako Luna ima napade u "Zadruzi" i sluša je kako tamo govori da je ušla kako bi spasila cijelu porodicu od neimaštine", ističe izvor i nastavlja:

 

"Jedno veče su je ukućani smirivali, mislim da je dolazila i Hitna pomoć da je priključi na infuziju, jer joj je imunitet strašno pao od nerviranja. Izgovorila je neke riječi u afektu, za koje misli da se sada kaje. Rekla je da će se odreći Lune zbog tog usranog Slobe i kad im je ušao u život! Baš je djelovala očajno. Takođe ju je nerviralo što je Gagi to prihvatio kao normalnu stvar i rekao da, ako je Luna tako odlučila, to je njen izbor, da oni tu ne treba da se miješaju", završava izvor.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI