Novi detalji o vijesti koja je zainteresovala regiju

Preuzima li Zdravko Mamić Široki Brijeg? Evo šta kažu direktno iz kluba!

Sport 15.10.18, 09:55h

Preuzima li Zdravko Mamić Široki Brijeg? Evo šta kažu direktno iz kluba!
Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. novembra u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba, rekao je Bubalo

 

Posjeta bivšeg Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka Mamića treningu nogometaša Širokog Brijega u njihovu modernom kampu na Blatu prošlog četvrtka, razbudio je maštu tamošnjih portala, koji su prenijeli vijest da Mamić od 2019. godine "ulazi" u širokobriješki klub. Koliko u svemu ima istine pitali smo klupskog direktora Zorana Bubala, piše Jutarnji list.

 

- Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. novembra u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još ranije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati - rekao je Bubalo.

 

Sportski direktor kluba Dalibor Šilić još ranije je potvrdio da je Mamić prijatelj kluba, da je predložio Sedloskog za trenera i da je rado viđen gost na klupskim utakmicama.

 

Sve više od toga u nadležnosti je klupske uprave, koja je iznimno zadovoljna radom Sedloskog i njegovih suradnika i uvjerena je da Široki Brijeg može bolje od sadašnjeg četvrtog mjesta na tablici Premier lige Bosne i Hercegovine.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI