video/ mirsad hadžikadić - najveće iznenađenje ovih izbora

Nivo naše političke svijesti je zaista nizak... U BiH pobjeđuje stranka koja kaže 'Evo kila kafe...'

Front 10.10.18, 12:00h

Nivo naše političke svijesti je zaista nizak... U BiH pobjeđuje stranka koja kaže 'Evo kila kafe...'
Hadžikadić, koji je bio kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz bošnjačkog naroda na proteklim izborima i osvojio oko 50.000 glasova, ocijenio je rezultat fantastičnim

 

Mirsad Hadžikadić potvrdio je jutros za N1 da će ostati u bh. politici, te najavio da će on kroz svoju Platformu za progres okupiti mlade ljude i predstaviti nova imena koja dolaze na scenu.

 

Hadžikadić, koji je bio kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz bošnjačkog naroda na proteklim izborima i osvojio oko 50.000 glasova, ocijenio je rezultat fantastičnim.

 

''S obzirom na to da smo imali jednu tridesetinu budžeta određenih stranaka, teži pristup medijima, s obzirom na izborne nepravilnosti i ostalo, mislim da je rezultat koji smo postavili fantastičan, jedno od najvećih iznenađenja izbora. Mislim da je ovo početak jedne političke snage koju još nismo vidjeli'', rekao je Hadžikadić.

 

''Mi već imamo političku organizaciju Platforma za progres, aktiviraćemo je i imati osnivačku skupštinu u periodu između četiri i šest sedmica. Mnogo mladih ljudi i novih imena koji dolaze na scenu'', poručio je on.

 

''Naši članovi će se zvati iskre, a ne članovi'', dodao je.

 

Boriša Falatar, kandidat Naše stranke za člana državnog Predsjedništva iz hrvatskog naroda u razgovoru za N1 rekao je kako je ponosan na kampanju koju je njegova stranka vodila za protekle izbore.

 

''Ja sam izuzetno ponosan na način na koji smo vodili kampanju, ponosan sam na mali tim koji je napravio fantastičnu politiku'', poručio je Falatar.

 

Ostatak pogledajte u videoprilogu:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI