Predsjednik SBB-a na Facebooku

Radončić: I pored očigledne brutalne izborne krađe, bit ćemo lideri opozicije

Front 09.10.18, 12:45h

Radončić: I pored očigledne brutalne izborne krađe, bit ćemo lideri opozicije
Ispred Radončića su bili Denis Bećirović, kandidat Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, i Šefik Džaferović koji je kao kandidat Stranke demokratske akcije izabran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda

 

Trećeplasirani kandidat u utrci za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, Fahrudin Radončić se preko svojeg Facebook profila zahvalio građanima koji su povjerili svoj glas njemu i Savezu za bolju budućnost. Radončić je istakao da će se Savez za bolju budućnost kao lider opozicije boriti prosperitet države.

 

- Fahrudin Radončić u svoje ime, i ime SBB-a, od srca zahvaljuje svim građanima BiH koji su mu poklonili svoje povjerenje i dali svoj glas, kao i SBB-u. I, neovisno od očigledne brutalne izborne krađe, tu podršku doživljavam vrlo sretno i s mnogo trajnog poštovanja. Znat ćemo da budemo lideri opozicije i na taj način ćemo nastaviti da se najiskrenije borimo za svoje političke ideje i opravdamo vaše povjerenje da gradimo bolju, uspješniju i prosperitetniju Bosnu i Hercegovinu - poručio je Radončić.

 

Podsjećamo, ispred Radončića su bili Denis Bećirović, kandidat Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, i Šefik Džaferović koji je kao kandidat Stranke demokratske akcije izabran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI