Hrvatski političar i saborski zastupnik

Pernar pisao Čoviću: Dragi Dragane, pišem ti ovo pismo zato da ti izrazim saučešće zbog gubitka izbora...

Front 08.10.18, 17:30h

Pernar pisao Čoviću: Dragi Dragane, pišem ti ovo pismo zato da ti izrazim saučešće zbog gubitka izbora...
Hrvati nestaju zato jer im je HDZ-ova politika oduzela sreću i budućnost. Posljedično, nije više imao tko glasovati za tebe, dakle, ako se pitaš zašto si izgubio, nemoj upirati prstom, nego pogledaj u ogledalo - poručio je Pernar

 

Ivan Pernar, hrvatski političar, osnivač Živog zida, aktivist i saborski zastupnik u 9. sazivu Hrvatskog sabora putem svog FaceBook profila uputio je poruku Draganu Čoviću

 

- Dragi Dragane Čoviću, pišem ti ovo pismo zato da ti izrazim saučešće zbog gubitka izbora. Vjerojatno se pitaš kako je moguće da su Bošnjaci izabrali Željka Komšića? Odgovor se krije u tome što je Hrvata zahvaljujući politici HDZ-a sve manje i u BiH i u Hrvatskoj - poručio je Ivan Pernar, zastupnik u Saboru Hrvatske ispred Živog zida, komentarišući poraz Dragana Čovića na Općim izborima u BiH.

 

- Hrvati nestaju zato jer im je HDZ-ova politika oduzela sreću i budućnost. Posljedično, nije više imao tko glasovati za tebe, dakle, ako se pitaš zašto si izgubio, nemoj upirati prstom, nego pogledaj u ogledalo - poručio je Pernar.

 

 

Pernar je jedan od postova na svojoj Facebook stranici naslovio "Tko o čemu - HDZ o nepoštenom izbornom procesu", gdje je uputio nekoliko pitanja Andreju Plenkoviću, premijeru Hrvatske, kao i Draganu Čoviću, lideru HDZ-a BiH.

 

- Danas je čak i Plenković izrazio svoju gorčinu zbog toga jer su mnogi Bošnjaci glasovali za Željka Komšića kao hrvatskog člana Predsjedništva BIH. Međutim, imam jedno pitanje za njega, zar upravo HDZ ne radi izborne manipulacije na način da mnogi Hrvati iz BiH imaju lažno prijavljene adrese u Hrvatskoj, pa onda dolaze ovdje glasovati i na taj način čine prevagu u korist HDZ-a? - napisao je Pernar.

 

- Ako se postavi pitanje je li moralno da Bošnjaci biraju hrvatskog člana Predsjedništva, odgovor je naravno da ne, ali je legalno. Međutim, da bi netko imao moralno pravo prozvati nekoga za nepoštenje i izbornu manipulaciju, prvo bi on sam morao biti pošten. I još jedna stvar, mene prate tisuće ljudi u BiH, mnoštvo Bošnjaka, ja ću ih svake izbore pozivati da preglasaju kandidata HDZ-a. To ću činiti sve dok se BIH Hrvati na prevarantske načine (autobus demokracijom) budu miješali u izborne procese u Hrvatskoj - navodi se u postu.

 

U post scriptumu se zahvalio Bošnjacima koji su preglasali HDZ BiH i Dragana Čovića u utrci za člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 

BLIN
KOMENTARI