rock & roll baka otvorila dušu

Ispovijest Tine Turner: 'Htjela sam odustati od života, a onda mi je muž dao bubreg'

Nedjeljni magazin 06.10.18, 17:00h

Ispovijest Tine Turner: 'Htjela sam odustati od života, a onda mi je muž dao bubreg'
Ako poslušate Sinatrinu pjesmu ''My way'' riječi su savršeno opisivale moj život

 

Za nešto manje od dvije sedmice izlazi knjiga Tine Turner 'My Love Story' u kojoj je legendarna glazbenica otvoreno progovorila o životu, ljubavi i najvećoj bitki - za vlastiti život.

 

Britanski Daily Mail donosi ulomke iz nove knjige Tine Turner (78) u kojoj je 'baka rock'n'rolla potpuno otvorila dušu - prenosi 24sata.hr.

 

'Moj dan vjenčanja nije mogao biti savršeniji i spektakularniji. Nitko se nije obazirao na to što mlada ima 73 godine. Sve sam sama organizirala, uključujući više od 100 tisuća ruža koje su krasile naš dom u Švicarskoj. Zrak je bio ispunjen predivnim mirisom dok su se prijatelji okupljali i pijuckali šampanjac. 

 

Ako poslušate Sinatrinu pjesmu ''My way'' riječi su savršeno opisivale moj život. To je pjesma koju sam željela imati na svom vjenčanju. Usprkos zlostavljanju u prvom braku s Ikea Turnerom uspjela sam pronaći ljubav svog života. 

 

Kada smo se okupili za fotografiranje, počela sam se osjećati malo čudno. Izgledalo mi je kao da je do Armanijeve zelene haljine ili vrućine. Taj čudan osjećaj bio je prvi znak dolaska ''paklenog kruga. Noćna mora koja je završila tek kada mi je dragi Erwin ponudio najveći dar života.  Erwin i ja upoznali smo se 28 godina prije. U to vrijeme putovala sam svijetom na turneji ''Private Dancer'' što mi je ostavilo malo vremena za privatni život.

 

Nikada nisam imala puno muškaraca. Cijelu mladost provela sam s Ikeom, a nakon mog razvoda spojevi su donosili više problema, nego radosti. Nikada nisam bila jedna od žena koja se mogla seksati samo tako. Da budem iskrena, ponekada bih bila godinu dana bez seksa. 

 

Te sedmice, 1986. godine, sljedeći dan mog nastupa bio je u Kölnu. Kada smo moj menadžer Roger i ja sletjeli u grad, nisam bila dobre volje jer sam razmišljala o napornom rasporedu. Prolazili smo kroz zračnu luku kada je mladić izašao iz kolone i pozdravio nas. Pomislila sam kako se radi obožavatelju, ali Roger ga je srdačno pozdravio. 

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI