Potvrđeno iz banjalučke policije

Uhapšena poslanica u Narodnoj skupštini RS Zorka Andrić

Hronika 03.10.18, 18:34h

Uhapšena poslanica u Narodnoj skupštini RS Zorka Andrić
Uručen joj je prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru RS, kao Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, nakon čega je puštena iz službenih prostorija

 

Iz banjalučke policije su potvrdili da je poslanica NDP-a Zorka Andrić (1961.) lišena danas slobode zbog više počinjenih prekršaja.

 

-Prilikom preduzimanja mjera i radnji na premještanju nepropisno parkiranog vozila, Z.A. je ometala i sprečavala izvršenje službene radnje radnika banjalučke Gradske uprave, Odsjeka za saobraćaj („pauk službe“) te oglušila se na zakonito izdato naređenje i tom prilikom narušila javni red i mir i bezobzirnim ponašanjem i vrijeđanjem policijskih službenika, zbog čega je lišena slobode – saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka, uz navođenje inicijala privedene osobe.

 

Uručen joj je prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru RS, kao Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, nakon čega je puštena iz službenih prostorija.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI