Slavna glumica prvo sve demantovala, pa priznala

'Legao je na mene i svršio': Djevojka pokojnog Anthonyja Bourdaina priznala da se seksala s tinejdžerom

Showbizz 03.10.18, 18:12h

'Legao je na mene i svršio': Djevojka pokojnog Anthonyja Bourdaina priznala da se seksala s tinejdžerom
Verzija koju je ispričao danas 22-godišnji Bennet, kojem je Argento u filmu ''The Heart Is Deceitful Above All Things'' iz 2004. godine glumila majku, podosta se razlikuje od njene verzije

 

Asia Argento priznala je da je imala seksualni odnos s glumcem Jimmyjem Bennettom, koji je u tom trenutku imao 17 godina. Bennett pak tvrdi da ga je Argento napastovala.

 

Iako je najprije demantirala da je spavala s mladim glumcem, Argento je na kraju u jednoj talijanskoj emisiji priznala da je seksa ipak bilo, no ne onako kako je to Bennett opisivao medijima. Kako kaže, on ju je zamolio za pomoć oko audicije.

 

"Smijem se, ali bilo je traumatično. Zaledila sam se kad sam vidjela kako se ponaša mladić kojeg sam doživljavala kao dijete. Doslovno je skočio na mene, položio me postrance na krevetu. Odradio je što je želio, nije koristio kondom. Trajalo je dvije minute i svršio je. Nisam se mogla micati. Kasnije sam ga u šoku pitala zašto je to napravio, rekao je da je maštao o meni od svoje 12. godine", rekla je.

 

Verzija koju je ispričao danas 22-godišnji Bennet, kojem je Argento u filmu ''The Heart Is Deceitful Above All Things'' iz 2004. godine glumila majku, podosta se razlikuje od njene verzije.

 

"Prvo me poljubila, a onda gurnula na krevet i skinula mi hlače", rekao je.

 

Kako je dalje ispričala Argento, nekoliko mjeseci nakon tog susreta poslao joj je intimne snimke, a ona je ostala u kontaktu s njim jer je, prema njenim riječima, bio problematičan. Uskoro je od nje tražio 3,5 miliona dolara da s pričom ne izađe u javnost.

 

Njen dečko, poznati chef Anthony Bourdain, odlučio je platiti Bennettu 250.000 dolara. Nakon njegovog samoubistva, Bennett je izašao u javnost s pričom o seksualnom napastovanju.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI