VIDEO/ Završila Akademiju i otišla na kruzer

Mima iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' danas živi u Americi: Iz BiH otišla nakon porodične tragedije i nezaposlenosti

Showbizz 01.10.18, 10:54h

Mima iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' danas živi u Americi: Iz BiH otišla nakon porodične tragedije i nezaposlenosti
U međuvremenu se Asja iskrcala s broda, udala u Americi i živi u gradiću blizu Bostona. Sa suprugom Samom već neko vrijeme dijeli i dobre i loše trenutke, a kako bi joj bilo lakše prilagoditi se novoj sredini, dok čeka papire, Asja je odlučila snimati za svoj YouTube kanal

 

Sjećate li se djevojke koja je igrala Mimu u seriji "Lud, zbunjen, normalan"? Najlakši je to način da vas prisjetimo na glumicu Asju Husičić, koja je nakon završetka Akademije i sudjelovanja u jednom reality showu iz Bosne i Hercegovine u konačnici otišla kako bi radila na kruzeru, piše 100posto.

 

Djevojka nije mogla naći posao pa je zbog toga odselila u Australiju da bi radila na brodu. Izjavila je tada da joj je teško napustiti njezinu zemlju, prijatelje i obitelj, no posla i perspektive jednostavno nema.

 

U međuvremenu se Asja iskrcala s broda, udala u Americi i živi u gradiću blizu Bostona. Sa suprugom Samom već neko vrijeme dijeli i dobre i loše trenutke, a kako bi joj bilo lakše prilagoditi se novoj sredini, dok čeka papire, Asja je odlučila snimati za svoj YouTube kanal.

 

U videima priča o svom životu, svakodnevici i prošlosti. Otkrila je tako da je na odlazak dodatno nagnala i porodična tragedija. Izgubila je majku te se nakon toga još lakše odlučila na odlazak. Vrijeme koje bi vratila, rekla je, jest ono u kojem joj je mama bila živa. No, da je majka preživjela, ona nikada ne bi otišla iz Bosne i Hercegovine.

 

Privatna tuga i besperspektivnost zemlje otjerali su je u tuđinu. Sretna je i svjesna da je mnogi ljudi još uvijek percipiraju kao Mimu, djevojku koja ju je svojedobno, kao studenticu druge godine fakulteta, proslavila.

 

 

 

 

(100posto, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI