VIDEO/ SUDIJA PREKINUO BORBU

Iznenađujući kraj, a tek počelo: Cro Cop laktom razbio glavu protivnika, krv se slivala niz lice...

Sport 30.09.18, 12:52h

Iznenađujući kraj, a tek počelo: Cro Cop laktom razbio glavu protivnika, krv se slivala niz lice...
Sijevnuo je Mirkov lakat... Dogodilo se to nakon četiri minute i 58 sekundi, a prekidu su prethodile razmjene u klinču tokom kojih je Mirko sjajno plasirao lakat i raskrvario svog protivnika

 

Mirko Filipović došao je do nove pobjede u Rizinu i ukupno devete u nizu, no to se nije dogodilo na način kojim bi želio. Borba je prekinuta sredinom prve, desetominutne runde, nakon što je Cro Cop laktom Martinezu napravio posjekotinu na čelu.


Bio je to od samog starta dobar meč u kojem su i Mirko i njegov protivnik imali nekoliko čistih pogodaka. Zapravo možemo reći da se borba najviše rasplamsala baš kada je i došlo od prekida od strane doktora.


Dvoboj dvojice boraca s nizom od osam pobjeda počeo je otvorenim okršajem na sredini ringa, no nakon toga niti jedan borac nije krenuo dovoljno agresivno i ponudio više akcije. Cro Cop je pokušavao low-kickovima kickovima, dok je Martinez vrebao svoju priliku. I došao je do nje nakon što je osujetio Mirkov middle-kick, uhvatio mu nogu i odveo ga do konopaca. No, nije ga uspio srušiti, kao ni minutu poslije, ovoga puta u kutu. Cro Cop se ponovno uspješno obranio, uz nekoliko dobrih udaraca u klinču.


A onda je sijevnuo Mirkov lakat. Dogodilo se to nakon četiri minute i 58 sekundi, a prekidu su prethodile razmjene u klinču tokom kojih je Mirko sjajno plasirao lakat i raskrvario svog protivnika.


Preko čela mu je procurila krv i sudac je morao prekinuti meč da bi Martinez bio pregledan od strane liječnika. Iako posjekotina nije izgledala niti približno velika usporedivo s onima s kakvima borcima u UFC-u i Bellatoru bez problema nastavljaju borbu, krvarenje je bilo toliko da su liječnici odlučili zabraniti nastavak borbe te je Mirko Filipović došao do pobjede tehničkim nokautom.

 


Nije se u tim trenucima vidjelo zadovoljstvo na licu hrvatskog borca jer ovo svakako nije način na koji netko želi upisati pobjedu u jednoj MMA borbi. No, pobjeda je ono što se piše i Mirko se može vratiti u dvoranu, gdje će se pripremati za nastup na Silvestrovo, također u Saitami. 


Nadali smo se kako bismo možda već danas mogli saznati protivnika, no izjava u ringu nije bilo i za to ćemo se morati strpjeti. Martinez sigurno neće biti zadovoljan ovakvim ishodom i možemo očekivati da će zatražiti revanš. Ko zna, možda niti Cro Cop ne bude imao ništa protiv toga.


(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI