PLJUŠTE OPTUŽBE NA SVE STRANE

Diana Zelenika upozorava: Ponovo će zlo ući u Predsjedništvo BiH! Ovako se za kandidate HDZ-a priprema krađa glasova...

Front 30.09.18, 10:38h

Diana Zelenika upozorava: Ponovo će zlo ući u Predsjedništvo BiH! Ovako se za kandidate HDZ-a priprema krađa glasova...
- Potpredsjednik HDZ RH i potpredsjednik hrvatskog Sabora gosp. Milijan Brkić surovo i drsko utječe na izborni rezultat i isti kreira izbornim inženjeringom putem takozvanih dopisnih glasova, a u korist kandidata HDZ BiH, upozorava Zelenika

 

 

 

- U povodu politički sve grubljeg miješanja u izborni proces BiH od strane dužnosnika RH, a u korist jedne političke stranke imam potrebu ali i obvezu reagirati - stoji u priopćenju za javnost doktorice Diane Zelenika, kandidatkinje HDZ-a 1990 i Koalicije Hrvatsko zajedništvo za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda.


U saopćenju se dalje dodaje:


- Naime, potpredsjednik HDZ RH i potpredsjednik hrvatskog Sabora gosp. Milijan Brkić surovo i drsko utječe na izborni rezultat i isti kreira izbornim inženjeringom putem takozvanih dopisnih glasova, a u korist kandidata HDZ BiH.


Fiktivne prijave, masovna krađa identiteta i namještanje glasova po izbornim jedinicama metodologija je rada potpredsjednika hrvatskog Sabora koji uz rusku obavještajnu i logističku potporu, kako saznajemo od mega-media.hr, nasilno mijenja suvremenu političku stvarnost. Opet se nastoji krađom glasova ostati na vlasti i poništiti legalnu i legitimnu izbornu volju hrvatskih birača. 


Smatram da je politički nužno ukazati na nadolazeću izbornu krađu i pozivam sve Hrvatice i Hrvate da podrže mene u kandidaturi za članicu predsjedništva i ne dopuste ponovni ulazak zla u Predsjedništvo BiH - stoji na koncu priopćenja kojega potpisuje doktorica Diana Zelenika.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI