FOTO/ Ko će naslijediti krunu Aide Karamehmedović

Večeras finale izbora Miss BiH 2018: Ko je vaša favoritkinja? I vi imate pravo glasa, birate Miss Televotinga!

Lifestyle 30.09.18, 10:28h

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasanje za Miss TELEVOTING BiH 2018, a ko će ponijeti ovu titulu - vi odlučujete

 

U sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli  večeras će se održati izbor Miss BiH za Miss svijeta 2018. sa početkom u 21h.


U finalnoj večeri biraju se Miss Bosne i Hercegovine 2018, prva i druga pratilja, Miss fotogeničnosti BiH, Miss Televotinga BiH, Miss Interneta, Miss Abc Fashion TV BiH 2017, te  lenta Miss Visit Sarajevo 2018, koja se realizuje pod pokroviteljstvom Tustičke zajednice Kantona Sarajevo.


Oficijelna modna kuća izbora Miss BiH 2018. je Paradi Couture, dizajnerice Ernade Mujić.


Djevojke će se predstaviti i u odjeći za mlade Shooter i Timeout, nosiće reviju  Anastasija Fashion- biznis i casual look, a sve će to upotpuniti kao i prethodnih godina, oficijelni sponzor obuće Deichmann.


Partner projekta Europski univerzitet "Kallos" Tuzla i Europski univerzitet "Brčko Distrikt".


U muzičkom dijelu programa učestvuju nastavnici i učenici iz Srednje muzičke škole "Čestimir Mirko Dušek" iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija izbora Miss BiH pod nazivom “I mi hoćemo svoju školu”.


Ponosni sponzor 23-eg izbora Miss BiH za Miss Svijeta je Babyliss Paris, evropski lider visokog kvaliteta i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose.


Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasanje za Miss TELEVOTING BiH 2018, a ko će ponijeti ovu titulu - vi odlučujete. 


Svaka od djevojaka ima i svoj telefonski broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8-- i redni broj kandidatkinje od 01 do 19. 


Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se  u TOP 10 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2018. Cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.


Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović će biti voditelji ovog veličanstvenog programa uz direktan prenos na Federalnoj televiziji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIBN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI