FOTO/ NAKON USPJEŠNIH PRVIH GODINU DANA

Novo u Sarajevu: Popularni lanac 'KissKiss Coffee&Tea Bar' od sada i na Baščaršiji, ali nudi nešto drugačije...

Biznis Klub 27.09.18, 09:44h

Popularni lanac od jula ove godine postoji i na Baščaršiji, u ulici Kurdundžiluk, gdje je otvoren mini restoran "KissKiss Homemade Food Bar"

 

kiss-kiss-food-bar-31


Brend prepoznatljiv po kvaliteti kafe i proizvoda od kafe proslavio je prvu godišnjicu uspješnog poslovanja u Bosni Hercegovini, tačnije u glavnom bh. gradu.  
 

Smješten je na drugom spratu SCC-a i predstavlja jedinstven koncept ugostiteljske djelatnosti na ovim prostorima, ali ne u svijetu.


Po uzoru na veliki američki lanac Starbucs barova, i "KissKiss Coffee&Tea Bar" nudi proizvode od kafe sa akcentom na "cofee to go" sistem rada. Međutim, gosti također mogu i sjediti u ugodnom ambijentu u jednom od najljepših i najmodernijih šoping centara na ovim prostorima, počastiti se proizvodima i uživati u njihovim prefinjenim okusima.


- Ponuda je potpuno uklopljena u lokalnu sredinu prateći zahtjeve i potrebe domaćih konzumenata. Tako pored raznih vrsta esspreso i instant kafe nudimo i tradicionalnu bosansku kafu, te čuveni turski crni čaj. U ponudi se kao posebna zanimljivost izdvaja London Fog - crni čaj sa mliječnom pjenom, njega nudimo hrabrim konzumentima koji su spremni da iskuse neke posve nove okuse - poručuju iz KissKiss-a

 

kisskiss-food-bar

 

Sada se popularni lanac proširuje te od jula ove godine postoji i na Baščaršiji, u ulici Kurdundžiluk, gdje je otvoren mini restoran "KissKiss Homemade Food Bar".


- Restoran nudi kombinaciju tradicionalnih bosanskih jela (uštipci, klepe, ćufte, bamija, dolme ...) i roštiljskih specijaliteta, sa preporukom da probate naš "Chicken" pileći sendvič u somunu pripremljen po posebnoj recepturi - ističu u KissKiss-u.


Također, u ponudi je i dostava prilagođena potrebama svojih konzumenata.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto: Amer Beganović)

BLIN
KOMENTARI