'Sada svi živimo u strahu'

Drama se nastavlja, komšije se raspričale: Anabela napušta stan, bivši brine o njoj, suprugu ni traga ni glasa...

Showbizz 15.09.18, 17:44h

Drama se nastavlja, komšije se raspričale: Anabela napušta stan, bivši brine o njoj, suprugu ni traga ni glasa...
Otkada se desila ta drama cijeli kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo vidjeli nakratko, a njega nema, kaže komšinica

 

 

Otkad je Andrej Atijas prijavljen policiji zbog napada na Anabelu, Gagi Đogani brine o njoj, šeta kuče Loli i pomaže oko kćerke Nine.

 

"Ja sam dobro, a i Anabela se dobro osjeća. Ja se brinem o njoj", izjavio je jednom prilikom Gagi, kada je viđen ispred zgrade bivše žene sa ljubimcem.

 

Komšije Lunine majke, pak, nisu iznenađene.

 

"Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, a ja mislim da je često pijana, jer tako trezvena i svjesna osoba ne može da se ponaša. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti", rekao je izvor, piše Kurir.

 

"Otkada se desila ta drama cijeli kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo vidjeli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigdje ga nema", kaže komšinica.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI