foto/ ona uopće ne stari

Senzacionalna Julia Roberts osvanula u haljini koju bi svaka žena trebala imati, ali ne može to svako...

Showbizz 10.09.18, 15:44h

Senzacionalna Julia Roberts osvanula u haljini koju bi svaka žena trebala imati, ali ne može to svako...
Glumica s najljepšim osmijehom u Hollywoodu nikad nije imala problema s kilogramima pa i danas, u 50. godini života izgleda fantastično

 

Glumica je u Torontu je osvanula odjevena u crnu haljinu kanadskog dvojca kojom je istaknula vitku liniju i još jednom pokazala da je nepogrešiva kad je izbor odjeće za crveni tepih u pitanju.

 

Glumica s najljepšim osmijehom u Hollywoodu nikad nije imala problema s kilogramima pa i danas, u 50. godini života izgleda fantastično.

 

Samo nekoliko dana nakon što se ponovno počelo pisati o možebitnom razvodu između Julije i njezinog drugog supruga Dannyja Modera, glumica je zablistala u Torontu, na premijeri svog novog filma 'Ben Is Back' u kreaciji koja je mamila uzdahe.

 

julia-roberts-1


175 centimetara visoka Julia za premijeru je odabrala jednostavnu, ali efektnu haljinu modnog dvojca Dsquared², rezerviranu samo za najodvažnije. Brend Dsquared² ovu je izazovnu haljinu predstavio u svojoj resort kolekciji za 2019. godinu.

 


Dugačka haljina s pojastučenim ramenima u ponovno modernom stilu osamdesetih ravno pada uz tijelo i grli obline, dok prorezi na struku na profinjen način cijelom looku dodaju dozu seksipila.

 

Ispod dugačke haljine prvorivale su crne sandale s platformom, koje su otkrile pomno lakirane nokte u crnoj boji.

 

Julia, koja uspjeh djelomično može zahvaliti i bujnim crvenim kovrčama koje je nosila na početku karijere, već godinama ne odustaje od ispeglane plave kose pa je s takvom frizurom osvanula i u Kanadi.

 

julia-roberts-2


Film 'Ben is back' prati priču o simpatičnom, ali problematičnom mladiću koji se nenadano vraća kući. Njegova majka Holly, koju glumi Julia, sretna je zbog povratka voljenog sina, no uskoro doznaje da se nije previše promijenio. U sudbonosnih 24 sata, Holly pokušava spasiti svoju obitelj.

 

Glasine o razvodu Julia je prošlog tjedna opovrgnula i fotografijom koju je objavila na Instagramu, a na kojoj odjevena u suknju od tila grli supruga Daniela. Uz fotografiju je napisala: "Oh, ljeto, hvala ti! Hvala ti što si nas učinilo sretnima i hrabrima. Svaku zraku sunca dočekujemo ispunjeni veseljem".

 

(Gloria.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI