Oduzela si život uoči proslave godišnjice braka

Horor u Srbiji: Majka osmomjesečnih beba objavila šalu na Facebooku, pa se objesila

Hronika 03.09.18, 20:20h

Horor u Srbiji: Majka osmomjesečnih beba objavila šalu na Facebooku, pa se objesila
Veče prije tragedije nije ni slutilo na to šta će se dogoditi

 

Lukrecija Halas (26) iz Melenaca u Srbiji se objesila u subotu, baš kada je trebalo da proslavi četiri godine braka, i ostavila iza sebe osmomjesečne blizanke i muža Nebojšu.

 

 

Niko ne može da vjeruje da je ova mlada žena presudila sebi jer je u petak, oko 22 sata, na svom Facebook profilu postavila šaljivi komentar.

 

Na opasku jednog prijatelja, koji je glasio: „Prelepa Zoko, osvojila si me sarmom“, ona je uzvratila pošalicom, jer je slovo bilo napisano bez kvačice, navodeći: „Koja si ti konjina, ja sarmu uopšte ne kuvam!“

 

 

Niko ne zna šta je nagnalo ovu mladu ženu da digne ruku na sebe, a mještani u nevjerici komentarišu ovo samoubistvo.

 

- Velika tragedija i tuga. Niko ne zna šta ga čeka i šta ga može snaći. Šta će biti sa tom djecom, kako će odrastati s tim? Kako li je njenoj porodici - zabrinuto se pita jedna mještanka, dok poznanici nesretne žene kažu da je više puta pokušavala da sebi oduzme život.

 

 

- Spriječili su je kad god je pokušala da se ubije. Ona i muž su bili bajkeri. Takva im je i svadba bila, na motociklima. Ona je radila u jednom trgovinskom lancu u Melencima - priča žena iz tog mjesta koja je insistirala na anonimnosti.

 

Lukrecijine i Nebojšine komšije kažu da ih znaju kao dobre ljude.

 

- Niko ne može da vjeruje, niko ne zna šta joj bi. Djecu su odmah odveli kod tate i njegovih roditelja. Mnogo je tužno, napustila nas je naša Lusi - kroz suze kaže komšinica.

 

 

(Espreso.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI