BRUTALNO UPOZORENJE IZ PODZEMLJA

Poznata voditeljica TV Pinka u šoku: Eksplodirala bomba ispod džipa koji je vozila, meta napada bio njen dečko

Hronika 01.09.18, 11:53h

Poznata voditeljica TV Pinka u šoku: Eksplodirala bomba ispod džipa koji je vozila, meta napada bio njen dečko
Eksplozija se dogodila na parkingu ispred stambene zgrade u Ulici Ljutice Bogdana 2, a u neposrednoj blizini nalazi se i vrtić

 

 

U blizini stadiona Crvene zvezde, na beogradskoj Autokomandi, jutors oko 8.30 sati eskplodirao je džip.


Kako Blic nezvanično saznaje, džip koji je jutros eksplodirao u vlasništvu je Beograđanina Dragana Milića, a tokom posljednjih mjeseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić.


Eksplozija se dogodila na parkingu ispred stambene zgrade u Ulici Ljutice Bogdana 2, a u neposrednoj blizini nalazi se i vrtić.


Kako je potvrđeno Blicu u Hitnoj pomoći, povređenih nema.


Džip, koji je eksplodirao, potpuno je uništen, a njegovi dijelovi razletjeli su se svuda po ulici. Ima oštećenja i na drugim kolima, a popucali su prozori na okolnim zgradama.


Blic navodi i da se Jovica Aleksić dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, a vjeruje se da je on bio meta napada. On se, kako se saznaje, na neko vrijeme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje.


Dečko voditeljke je inače od ranije poznat policiji i svojevremeno je bio i na spisku bezbjednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

 

(Blic/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI