DRAMATIČNA INTERVENCIJA SPLITSKE POLICIJE

'Ma nikad bolje utrošen novac': Za seks na Jadranu platili kaznu od 370 KM, užasnuti kupači pozvali 'plavce'...

Hronika 31.08.18, 16:38h

'Ma nikad bolje utrošen novac': Za seks na Jadranu platili kaznu od 370 KM, užasnuti kupači pozvali 'plavce'...
Mladić i djevojka u dobi od 20 godina dobili su 'obavezni prekršajni nalog po čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira', potvrdili su iz splitske policije

 

 

Dramatično je izgledala intervencija splitske policije, s upaljenim rotirkama i munjevitim 'uletom' na Kašjune... Ispostavilo se kasnije, nije bilo u toku hapšenje nikakvog kriminalca međunarodnog formata ili pronalazak bombe, već najobičniji - seks, piše 24sata.hr.

 


Dobro, ne baš najobičniji jer se odvijao na javnoj površini, dapače u plitkom moru gradske plaže na popularnim Kašjunima. Pa su građani, jer je u četvrtak iza 19 sati još uvijek bilo dosta porodica s djecom, pozvali 'plavce' da uvedu reda.


I doista jesu, stigli su brzo i lako locirali dvoje državljana Švicarske. Mladić i djevojka u dobi od 20 godina dobili su 'obavezni prekršajni nalog po čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira', potvrdili su iz splitske policije.


Napaljeni Švicarci platili su po 700 kuna (185 KM) kazne na samoj plaži, a mladić je nakon brojanja kuna dobacio nešto u stilu 'nikad bolje potrošen novac'.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI