Uznemirujući video/ Nadzorna kamera sve snimila

Procurila snimka na kojoj slavni pjevač guši svoju djevojku: 'Ponašao se kao životinja, nije pokazao nikavo kajanje'

Showbizz 28.08.18, 19:08h

Procurila snimka na kojoj slavni pjevač guši svoju djevojku: 'Ponašao se kao životinja, nije pokazao nikavo kajanje'
O događajima na snimci progovorio je i Max Ksiazek, izbacivač londonskog hotela Chiltern Firehouse koji je prisustvovao cijeloj sceni

 

U javnost je procurila snimka nadzorne kamere na kojoj vidimo kako Liam Gallagher, bivši pjevač Oasisa, fizički napada i guši svoju djevojku Debbie Gwyther.

 

O događajima na snimci progovorio je i Max Ksiazek, izbacivač londonskog hotela Chiltern Firehouse koji je prisustvovao cijeloj sceni.

 

liam-gallagher

 

"Konobar mi je rekao da je Liam fizički nasrnuo na nju. Kad sam se spustio niz stepenice vidio sam kako je grabi za grlo. Ušao sam u hodnik i zazvao ga imenom. Nakon toga ju je pustio i ja sam ga izveo u dvorište. Rekao mi je da je ta vještica kriva za sve, neprestano je to ponavljao", ispričao je Max za The Sun.

 

Dodao je da je ona bila jako potresena te da se zabrinuo za njenu sigurnost.

 

"Bila je sva u suzama i tresla se. Nije se radilo o pijanoj šali. Mislim da je na snimci jasno što se dogodilo. Činjenica da se to dogodilo na javnom mjestu navela me da se zapitam šta tek radi iza zatvorenih vrata. Ponašao se kao životinja, bio je užasno agresivan. Nije pokazao nikakvo kajanje niti je pitao je li joj dobro", otkrio je izbacivač.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI