Još malo pa nestalo

Velika akcija Ryanair-a: Letovi ka svim destinacijama po cijeni od samo 9,99 eura

Biznis Klub 23.08.18, 09:41h

Velika akcija Ryanair-a: Letovi ka svim destinacijama po cijeni od samo 9,99 eura
U saopštenju kompanije Ryanair, a vezano za veliku akciju na cijenu karata za sve tri destinacije iz Banjaluke: Brisel, Memingen i Stokholm se navodi da akcija traje do 23.08.2018. godine u ponoć

 

Avio-kompanija "Ryanair" danas do ponoći prodaje karte po cijeni od 9,99 eura ka svim destinacijama sa banjalučkog aerodroma.

 

Riječ je o putovanjima u novembru i do 15. decembra, a karte se mogu naći samo na internet stranici Ryanair.com, saopšteno je iz ove avio-kompanije. 

 

Avioni "Ryanaira" će sa banjalučkog aerodroma dva puta sedmično letjeti za Brisel, Stokholm i Memingen, a predviđena cijena karata za te destinacije je 19,99 eura, prenose Nezavisne.

 

Letovi počinju krajem oktobra.

 

U saopštenju kompanije Ryanair, a vezano za veliku akciju na cijenu karata za sve tri destinacije iz Banjaluke: Brisel, Memingen i Stokholm se navodi da akcija traje do 23.08.2018. godine u ponoć.

 

Duško Kovačević, vd direktora preduzeća Aerodromi RS AD Banja Luka povodom ove akcije je izjavio da su presretni što sarađuju sa aviokompanijom broj 1 u Evropi koja će  svima otvoriti vrata u Evropu i Svijet u privrednom, turističkom, ekonomskom, sportskom i svim drugim segmentima.

 

- Ryanair nas je opet iznenadio sa izuzetno lijepom informacijom da se do 23.08.2018 godine u ponoć može kupiti karta za sve tri destinacije po cijeni od 9.99 EUR. Pozivam sve naše građane da iskoriste ovu izuzetnu priliku i da za po izuzetnoj cijeni otputuju u neku od destinacije prema kojoj Ryanair leti sa našeg aerodrome - naveo je Kovačević.    

 

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI