VIDEO/ U crkvi pred svima iznio istinu

Nekad velika nada svjetskog fudbala šokirala priznanjem: 'Imao sam seks sa sestrom, tetkom i najboljim prijateljem...'

Sport 17.08.18, 19:09h

Nekad velika nada svjetskog fudbala šokirala priznanjem: 'Imao sam seks sa sestrom, tetkom i najboljim prijateljem...'
Svojevremeno je lagao kada su u pitanju godine, a danas je u crkvi iznio stravično priznanje

 

Fudbalski svijet šokiran je priznanjem bivšeg nogometaša Nantesa i Reimsa, ali i reprezentativca Gabona Shive N'Zigoua. Naime, pred spomenutim je nogometašem bila blistava karijera, svi su mu predviđali veliku budućnost koju u konačnici ipak nije ostvario. Svojevremeno je lagao kada su u pitanju godine, a danas je u crkvi iznio stravično priznanje.

 

- Govorio sam da imam pet godina manje kako bi u svojem uzrastu bio u prednosti. Potpisao sam nekoliko dobrih ugovora i svojoj porodici priskrbio dosta novca. Ali, kako je stigao novac tako je stigao i razdor. Kako bi zadržao novac za sebe, moj je otac žrtvovao majku u obredu crne magije - govorio je N'Zigou, a zatim nastavio:

 

- U to sam vrijeme imao i seksualne odnose sa svojom tetkom, sestrom i bliskim prijateljem, da bi nakon toga ušao u vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oproštaj - prisutni u crkvi ostali su u potpunom šoku.

 

Valja napomenuti kako je Shiva u dresu Nantesa igrao do 2005. godine, ali je potom krenuo pad karijere. Nakon toga uglavnom je igrao po afričkim klubovima. Za selekciju Gabona je u 24 utakmice i postigao pet golova.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI