Nakon brojnih nastupa

Halid Bešlić tradicionalno odmara u Neumu: Tu imamo lijepe plaže, ali i najbolje domaćine

Showbizz 12.08.18, 12:11h

Halid Bešlić tradicionalno odmara u Neumu: Tu imamo lijepe plaže, ali i najbolje domaćine
Veći dio ljetnog odmora Bešlić tradicionalno provodi u Neumu u vili „Gabriel“ kod Đemile Gabriel, počasne konzulica BiH u Australiji za regiju Novi Južni Wales, i njenog supruga Chrisa

 

Nakon brojnih nastupa u cijelom regionu Halid Bešlić konačno je našao i vremena za odmor. Naša muzička legenda nakon koncerta u diskoteci „Aurora“ u Primoštenu odmara u jedinom bh. gradu na moru - Neumu.

 

Veći dio ljetnog odmora Bešlić tradicionalno provodi u Neumu u vili „Gabriel“ kod Đemile Gabriel, počasne konzulica BiH u Australiji za regiju Novi Južni Wales, i njenog supruga Chrisa. Tako je i ove godine, a Halid će u Neumu boraviti sedam-osam dana.

 

- Već nekoliko godina sam redovan gost jedinog bh. grada na moru. U Neumu se stvarno lijepo odmorim. Tu dođem sa suprugom Sejdom i imamo najbolje domaćine. Neum ima lijepe plaže i šetalište... Voda je čista i ništa mi više ne treba. Uvijek sam bio pobornik parole da kupujemo i koristimo domaće, a drago mi je da tako razmišlja većina Bosanaca i Hercegovaca, a što potvrđuju prepune plaže naših ljudi u Neumu - kaže Bešlić.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

BLIN
KOMENTARI