video/ prepustili se strastima

Besramno se seksali u parku punom djece, a onda se na njih zaletio ljuti otac i preuzeo stvari u svoje ruke!

DEPO PLUS 09.08.18, 12:00h

Besramno se seksali u parku punom djece, a onda se na njih zaletio ljuti otac i preuzeo stvari u svoje ruke!
Očajni otac nije više mogao gledati kako se jedan par bez imalo srama seksa na livadi ispred dječjeg kriket igrališta u Leedsu. Došao je do para i udario muškarca

 

Očajni roditelji koji su na igralištu u glavnom gradskom parku bili s djecom i vidjeli par u seksualnom zanosu zvali su policiju nekoliko puta, ali bez uspjeha - piše 24sata.hr

 

Jedan od očeva više nije mogao čekati da par završi pa je došao do njih i sam se pobrinuo za kraj. Cijeli događaj je snimala jedna od mama. A par se nimalo nije trudio sakriti od znatiželjnih pogleda. Jednostavno su se prepustili strastima i to ni manje ni više nego posred najpopularnijeg parka u Leedsu.

 

Žena je ležala na leđima s nogama u zraku, a muškarac je bio na njoj sa spuštenim hlačama. Jedna od mama koja je sve ovo snimila nazvala je policiju pola sata nakon što im je prvi put javila za par. - Prije pola sata sam prijavila par koji se seksa u parku prepunom djece koja igraju kriket. Još uvijek su tamo i seksaju se, a policije još uvijek nema - snimila je žena telefonski razgovor s policijom.

 

Jedan od očeva je doviknuo sa strane: 'Ovo je sad peti put da vas zovemo.' Iz policije su obećali da će poslati jedinicu što prije u park na intervenciju. No, jednom ocu je već bilo dosta. Nije više želio čekati.

 

Poput oluje je pojurio prema ljubavnicima kako bi ih razdvojio. Polugolog muškarca je udario posred lica. Tako je napokon prekinuo javno seksanje. Iz policije su priopćili da su prvi poziv primili u 13:55 sati no na mjesto događaja su došli tek u 14:41 sat, kad je par već otišao.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI