Česta pojava u posljednjih nekoliko sedmica

Nove paljevine u Sarajevu: Izgorjela dva automobila na Ilidži i u naselju Otoka

Hronika 06.08.18, 10:58h

Nove paljevine u Sarajevu: Izgorjela dva automobila na Ilidži i u naselju Otoka
Pripadnici MUP-a KS obavili su uviđaj na mjestu događaja zajedno sa vještakom protivpožarne struke. Tom prilikom utvrđeno je da je do požara došlo upotrebom zapaljive tečnosti i otvorenog plamena

 

U Sarajevu su jučer ujutro i rano jutros gorjela dva automobila, a povrijeđenih osoba u požarima nije bilo. 

 

Prema informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, u nedjelju oko 3.30 sati policija je obaviještena da je u ulici 15. maja na Ilidži došlo do požara na parkiranom automobilu Audi A6. Policija je odmah izašla na mjesto događaja, te je utvrđeno da je automobil u vlasništvu H. Č. i da je vozilo koristila M. H. sa Ilidže. 

 

Požar na vozilu ugasili su vatrogasci Profesionalne vatrogasne brigade Sarajevo, a tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba. 

 

Pripadnici MUP-a KS obavili su uviđaj na mjestu događaja zajedno sa vještakom protivpožarne struke. Tom prilikom utvrđeno je da je do požara došlo upotrebom zapaljive tečnosti i otvorenog plamena, te policija radi na identifikaciji i pronalasku piromana. 

 

Automobil Toyota gorio je jutros oko 3.20 sati u ulici Brčanska u sarajevskom naselju Otoka. Vatrogasci i policija su odmah nakon prijave izašli na mjesto događaja, te je požar ugašen, a povrijeđenih osoba nije bilo. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 

BLIN
KOMENTARI