FOTO/ Stekao popularnost svojim 'proročanstvima'

Pamtimo ga po gatanjima u večernjem terminu, a evo kako danas izgleda Milan Tarot

Zabava 01.08.18, 19:26h

Pamtimo ga po gatanjima u večernjem terminu, a evo kako danas izgleda Milan Tarot
Nije bilo tog problema koji vam Milan ne bi pomogao riješiti svojim zanimljivim metodama. Od toga da žvakaću zalijepite na televizor, počnete slušati Whitesnake ili nosite čarape određene boje u određene dane

 

Milan Radonjić, javnosti poznatiji pod svojim nadimkom Vidoviti Milan ili Milan Tarot, svojevremeno je stekao veliku popularnost svojim nadasve zabavnim "proročanstvima" koje je davao gledaocima s cijelog Balkana.

 

Karijeru je započeo u noćnim terminima lokalnih televizijskih stanica u Srbiji, gostovao je i kod Željka Malnara u Noćnoj mori, a pamtimo ga i po njegovim gatanjima u večernjem terminu na Novoj TV.

 

milan-tarot1

 

Nije bilo tog problema koji vam Milan ne bi pomogao riješiti svojim zanimljivim metodama. Od toga da žvakaću zalijepite na televizor, počnete slušati Whitesnake ili nosite čarape određene boje u određene dane u nedjelji, Milan bi za svakog pronašao "rješenje".

 

Milan se u međuvremenu pojavio i u srpskoj verziji reality showa Farma, kao i u Parovima, a takođe je pronašao ljubav. Prije šest godina oženio je plavokosu Lanu koja je od njega mlađa deset godina i s njom zasnovao porodicu.

 

milan-tarot

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI