VIDEO/ Nije očekivala pobjedu

U konkurenciji 54 djevojke: Bosanka ponijela titulu najljepše žene Kanade

Lifestyle 31.07.18, 11:58h

U konkurenciji 54 djevojke: Bosanka ponijela titulu najljepše žene Kanade
Na Instagramu je napisala kako joj je velika čast da je ponijela laskavu titulu Miss World Canada 2018, te je zahvalila svima koji su je podržavali i vjerovali u nju

 

Hanna Begović, 19-godišnja djevojka porijeklom iz BiH, ponijela je titulu Miss World Canada i predstavljat će ovu zemlju na takmičenju za Miss svijeta 2018. koje će se održati u Kini.

 

Prije dvije godine, lijepa Hanna proglašena je za najljepšu tinejdžerku Ontarija, a sada je izabrana za miss u konkurenciji 54 djevojke u Kanadi.

 

Na Instagramu je napisala kako joj je velika čast da je ponijela laskavu titulu Miss World Canada 2018, te je zahvalila svima koji su je podržavali i vjerovali u nju. Kako je kazala, jedva čeka da vidi šta je čeka na njenom putu missice, te kako željno iščekuje takmičenje u Kini.

 

Hannina majka Amila, porijeklom iz Banje Luke, u Kanadu se doselila 1991. godine, dok je njen otac Faruk Begović doselio 1987. godine. Njih dvoje su se upoznali i vjenčali u Kanadi 1997. godine gdje uspješno vode firmu koja zapošljava više desetaka Bosanaca.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI