FOTO/ Miss Adriatic Europe 2018.

Sve su cure zablistale na izboru ljepote u poznatoj marini na Jadranu, ali studentica iz Sarajeva sve ih je zasjenila

ŽENA iN 28.07.18, 16:40h

Sve su cure zablistale na izboru ljepote u poznatoj marini na Jadranu, ali studentica iz Sarajeva sve ih je zasjenila
Osim što se profesionalno bavi odbojkom preko 12 godina, Lara Sutović je studentica Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, dok u svoje slobodno vrijeme često organizira humanitarne i društveno korisne projekte

 

 

Nakon što je u partnerstvu s najvećim beuty-tech brandom na svijetu FOREO otvorila ljetnu sezonu kroz modno događanje Frapa Cruise Fashion powered by Foreo, Marina Frapa Resort Rogoznica (Šibenik) jučer je bila domaćin i organizator prestižnog izbora ljepote Miss Adriatic Europe 2018.


Taj izbor ljepote koji se već tradicionalno 18. godinu za redom održava u najljepšoj i najnagrađivanijoj hrvatskoj marini na Jadranu, okupio je brojne uzvanike koji su imali priliku uživati u sjajnoj atmosferi, dok je među 17 djevojaka  titulu Miss Adriatic Europe 2018, prema stručnoj ocjeni žirija, u kojem je svoje mjesto zasluženo pronašla i Fani Čapalija, odnijela devetnaestogodišnja Lara Sutović iz Sarajeva, piše Šibenik.in.

 

lara-sutovic-1


Osim što se profesionalno bavi odbojkom preko 12 godina, Lara je studentica Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, dok u svoje slobodno vrijeme često organizira humanitarne i društveno korisne projekte.


- Iznimno sam sretna i ponosna što sam po prvi put imala priliku sudjelovati u spektakularnom izboru ljepote Miss Adriatic Europe 2018 te osvojiti ovu prestižnu titulu. Kroz petodnevno druženje u prekrasnom ambijentu Marine Frapa Resort Rogoznica stekla sam brojna poznanstva koja ću, vjerujem, održavati i narednih godina - istaknula je Lara Sutović koja se na natjecanje prijavila na nagovor fotografa Ensada Adilovića zvanog Kinez.


Više o ovom događaju, kao i fotografije sa izbora, pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI