MISLILI SU DA JE U JUNU POKUŠALA DA SE UBIJE, ONA JE TVRDILA DRUGAČIJE

Prenesite istinu zbog moje djece: Šta je kćerka Milića Vukašinovića napisala u svom posljednjem pismu?

Hronika 26.07.18, 19:56h

Prenesite istinu zbog moje djece: Šta je kćerka Milića Vukašinovića napisala u svom posljednjem pismu?
Nije bila oduševljena što je postala tema broj jedan u medijima, željela je objasniti šta se desilo te kobne junske noći kada su svi objavili da je sebi pokušala oduzeti život. Ona je tvrdila drugačije

 

 

Oni koji su poznavali Maju Avdibegović, kćerku Milića Vukašinovića, s velikom tugom su dočekali vijest da je majka dvojice sinova u 35 godini okončala svoj život, tako što je, prvi nalazi još nepotvrđeni ukazuju, popila veliku količinu lijekova. 


Oni koji nisu poznavali Maju, suosjećaju također. Suosjećaju prije svega zbog njene borbe da svoj život vrati na normalne tračnice, izbavi se iz pakla ovisnosti i posveti svojim sinovima. 


Novinari magazinja Azra upoznali su je 2008.godine u Sarajevu. Bila je sa tadašnjim mužem i sinčićem Irfanom koji je u vrijeme intervjua za "Azru" imao devet mjeseci. 


Bili su ovo jedni od najljepših trenutaka u njenom životu. S toliko ljubavi i majčinske brige je govorila o svom sinu, zbog kojeg je odlučila i pokušala svoj život promijeniti iz korijena. 


Više se o Maji nije govorilo, sve do prošlog mjeseca, kada je postalo jasno da još nije izašla iz pakla u koji ju je dovela dugogodišnja ovisnost. S njom nismo uspjeli uspostaviti kontakt, ali jesmo nakratko s njenim ocem Milićem Vukašinovićem. Maju je dobio u braku s prvom suprugom Verom, s kojom je Maja živjela.


Vjerovali smo da će njen oporavak biti uspješan. A, onda nam se krajem prošlog mjeseca javila sama Maja. Sjetila se i našeg prvog intervjua, nije bila oduševljena što je postala tema broj jedan u medijima, željela je objasniti šta se desilo te kobne junske noći kada su svi objavili da je sebi pokušala oduzeti život. 


Ona je tvrdila drugačije. Napisala je i zamolila da se objavi njena strana priče, a njeno pismo možete čitati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI