VIDEO/ Ako vas ne zanima odmor u hrvatskoj

Nije samo na Zrću vruće, pogledajte šta se ovog ljeta nudi u Budvi: Tehno na moru, kamp u starom maslinjaku, a tek plaža...

Zabava 25.07.18, 17:27h

Nije samo na Zrću vruće, pogledajte šta se ovog ljeta nudi u Budvi: Tehno na moru, kamp u starom maslinjaku, a tek plaža...
Predstavljamo vam samo nekoliko razloga zbog čega je Sea Dance jedna od nezaobilaznih destinacija ovog ljeta

 


Nakon 18. EXIT festivala, koji je za četiri dana ubilježio oko 200.000 posjetilaca iz preko 70 zemalja širom svijeta, uzbudljiva festivalska avantura ovog ljeta nastavlja se na petom, jubilarnom izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od četvrtka, 30. avgusta, do subote, 1. septembra, na najljepšoj plaži budvanske rivijere. 


Predstavljamo vam samo nekoliko razloga zbog čega je Sea Dance jedna od nezaobilaznih destinacija ovog ljeta!


1. Nova festivalska lokacija
 

Ove godine Sea Dance festival će prvi put biti održan na plaži Buljarica, smještenoj na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada i na par kilometara od Petrovca, Sutomora i Čanja, kao i Bečića i Šušnja. Pješčana i šljunkovita obala duga 2km i obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, čini Buljarice pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge ljetnje festivalske noći, praćene uzbudljivim dnevnim partijima uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa! 


budva-buljarica


2. Kamp u starom maslinjaku


Kamp Maslina već je dobro poznat turistima, a na samom kraju sezone ugostiće posjetioce festivala iz cijelog svijeta! Ušuškan među 300 godina starim maslinama i raznim kulturama drveća koji zajedno pružaju atmosferu za prijatan boravak, sadrži parking, toalete, tuševe, struju, wi-fi pristup. U kampu će postojati mogućnost iznajmljivanje malih, kao i luksuznih šatora i kamperske opreme. 


Smješten na par stotina metara od mora i nedaleko od festivalske lokacije, predstavlja savršen smještaj za vrijeme trajanja festivala, a za one koji nisu ljubitelji spavanja pod vedrim nebom, uskoro će na stranici zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip, u ponudi biti apartmanski smještaj.

 

budva-sea-dance-3


3. Za svakog po nešto - dolaze najveće svetske i regionalne zvezde


Na tirkizni biser Jadrana dolaze vodeće svjetske i regionalne zvijezde. Tokom tri festivalska dana, fanovi iz gotovo cijelog svijeta imaće priliku da uživaju u nezaboravnim nastupima lidera svetske elektronske scene Paul Kalkbrennera i Nine Kraviz. Na Sea Dance stiže i jedan od najuspješnijih DJ dua Dimitri Vegas & Like Mike kao i ovogodišnja zvijezda EXIT festivala, Alice Merton. 


Ovogodišnja glavna bina festivala ugostiće i vodeće bendove regiona Hladno pivo, Van Gogh, beogradskog soulmena i pjevača Marka Louisa, balkansku hip-hop "kevu" Sajsi MC i trenutno vodeći hip-hop zvuk regiona koji predvode neprikosnoveni reperi sa Jadrana, splitski genijalci Krešo Bengalka i Vojko V, uz specijalni nastup dvojca domaćina Sea Dance festivala, Who See. 


To nije sve - uskoro se očekuju nove objave izvođača!


4. Tehno na moru
 

Uzbudljivo će biti i na čuvenoj No Sleep bini gdje će talas pozitivnog ritma zapljusnuti sve ljubitelje underground elektronskog zvuka. Plejadu sjajnih izvođača ove godine predvodiće jedna od vodećih techno zvijezda nove generacije Dax J, te glavni akteri francuske techno scene Antigone, Francois X i Shlømo, kalifornijski mag Eagles & Butterflies i ruska zvijezda Sofia Rodina! Uz njih stiže i cijela postava udarnih regionalnih i domaćih imena.


I to nije sve, sve ljubitelje dobrog zvuka očekuje i TDI bina, Latino Stage, Silent disco i mnogo drugih iznenađenja. 

 


5. Ljeto tek dolazi


Prave ljetnje temperature očekuju se tek krajem augusta i početkom septembra sudeći po većini vremenskih prognoza. Ukoliko ste željni sunca, muzike i pravog festivalskog ljeta, Sea Dance je savršena destinacija za vas! 


6. Najbolja ponuda za cijelo društvo!


Sea Dance pokrenuo je i ove godine omiljenu akciju fanova festivala pod nazivom "4+1", tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance, fanovi festivala petu dobijaju na poklon. Ulaznice po promotivnoj ceni od 53 KM mogu se nabaviti posredstvom kupikartu.ba prodajne mreže. 


Požurite, jer je u ponudi još vrlo ograničen broj paketa u 4+1 akciji! 


Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala www.seadancefestival.me. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz.

 

budva-sea-dance-2

 

(DEPO PORTAL/BLIN AGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI