reagovala potpredsjednica Vlade Srbije

Zorana Mihajlović nakon Radetinog tvita: Nisam vjerovala da su toliko besramni da vrijeđaju i preminule...

Front 25.07.18, 08:50h

Zorana Mihajlović nakon Radetinog tvita: Nisam vjerovala da su toliko besramni da vrijeđaju i preminule...
Ovo je sramota za sve one koji su svojim glasovima doveli ovake radikale u Skupštinu Srbije", saopštila je Mihajlovićeva

 

Od funkcionera SRS navikli smo da slušamo najružnije riječi upućene političkim protivnicima, ali nisam vjerovala da su toliko besramni da vrijeđaju i preminule, rekla je jučer potpredsjednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović - piše Blic.rs

 

"Ali, nije ovo sramota radikala, jer oni i ne znaju za sramotu. Ovo je sramota za sve one koji su svojim glasovima doveli ovake radikale u Skupštinu Srbije", saopštila je Mihajlovićeva, reagujući na Tvit poslanice SRS Vjerice Radete, povodom smrti Hatidže Mehmedović, predsjednice Udruženja "Majke Srebrenice".


Narodna poslanica i funkcionerka SRS Vjerica Radeta neprimjereno je reagovala na svom tviter nalogu na vijest o smrti predsjednice Udruženja "Majke Srebrenice" Hatidže Mehmedović, koja je u Potočarima izgubila muža i dva sina.

 

"Čitam umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi?!", napisala je Radeta.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI