FOTO/ Bubnjar kultne grupe u pregovorima

Bivša žena mu je bila velika jugoslovenska zvijezda koja ga je optužila da ju je tukao, a on sada ulazi u 'Zadrugu'

Zabava 21.07.18, 16:57h

Bivša žena mu je bila velika jugoslovenska zvijezda koja ga je optužila da ju je tukao, a on sada ulazi u 'Zadrugu'
Plašila sam ga se ali sam znala da ne smijem da pokažem strah, rekla je svojevremeno Marina

 

“Zadruga 2“ počinje u septembru, a poznati roker “oštrog jezika“ i burne prošlosti trenutno je u pregovorima za ulazak u rijaliti, piše srbijadanas.com.

 

U pitanju je bubnjar poznate rokerske grupe “EKV“ Ivan Fece Firči koji se već takmičio u “Farmi” i na “Dvoru“ i ostao je upamćen kao neko ko je imao sukobe sa tadašnjim pobjednikom Milošem Bojanićem. On je optužen i da je tukao bivšu suprugu Marinu Perazić.

 

ivan-fece-firci

 

Naime, Marina Perazić sa kojom ima dvije kćerke i javno ga je optužila za batinjanje.

 

- Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim - govorila je ona za srpske medije.

 

Isticala je da se tada osjećala uniženo.

 

marina-perazic-2

 

- Bio je prijek po prirodi. Želio je da me provocira. Plašila sam ga se ali sam znala da ne smijem da pokažem strah - govorila je Marina Perazić za medije.

 

Firči je, kako je govorila, umio i da je vrijeđa.

 

- Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vrijeđanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu djecu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi - govorila je Marina Perazić.

 

On je sada u pregovorima sa televizijom “Pink“ da uđe u “Zadrugu“.

 

- Firči ima dobru saradnju sa “Pinkom“, te trenutno traju pregovori da postane zadrugar - kaže izvor.

 

S obzirom na to da je i Marina Perazić bila na “Farmi“ ostaje otvoreno pitanje da li će možda ovoga puta dobiti poziv da uđu zajedno.

 

A kada je u pitanju Miloš Bojanić, podsjećamo, svađe Firčija i njega su u rijalitijima "Farma" i "Dvor" zaista bile mučne za gledanje, jer su pale teške psovke, prozivanje porodica, kao i polivanja.

 

Očekuje se da će Firči ostati “na nivou“ i u drugoj sezoni “Zadruge“, te da će se oko njega dešavati svađe i intrige.

 

(srbijadanas.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI