FOTO/ Drama u zatvoru

Atraktivna Leila sa bebom otišla mužu u posjetu u zatvor, ali je ubrzo jako požalila zbog toga

Hronika 18.07.18, 19:46h

Atraktivna Leila sa bebom otišla mužu u posjetu u zatvor, ali je ubrzo jako požalila zbog toga
Prilikom hapšenja Leila je rekla policajcima da ne zna šta se dogodilo i da to nema nikakve veze sa njom, ali je kasnije priznala da je to izjavila jer se uplašila

 

Leila Hanford (32) iz Newporta krenula je u posjetu mužu koji je u zatvoru zbog narkotika, kako bi mu pokazala njihovu jedanaestomjesečnu bebu, ali je u kolica uspjela da spusti i mobilni telefon. 

 

Obezbjeđenje je razotkrilo njenu namjeru, a paketić u kome se nalazio mobilni telefon spazili su ispod stolice.

 

Prilikom hapšenja Leila je rekla policajcima da ne zna šta se dogodilo i da to nema nikakve veze sa njom, ali je kasnije priznala da je to izjavila jer se uplašila.

 

leila-hanford

 

Tužilac je rekao da je Hanfordova telefon unijela tako što ga je uvila u foliju i "sakrila u sebe".

 

Na paketiću su primijećeni i Leilini tragovi krvi.

 

Leila je rekla kako ju je posjetila grupa mladića iz Londona, koje ona ne zna, a koji su se raspitivali u kojem zatvoru "leži" njen muž. Policiji je ispričala kako su se oni vratili i naredili joj da mu odnese telefon, a da će joj oni, ukoliko odbije da to uradi, uništiti kuću.

 

leila-hanford1

 

Kasnije je priznala krivicu, koja se odnosi na unošenje predmeta u zatvor, koji se nalazi na listi zabranjenih. Time je prekršila uslovnu kaznu zbog posjedovanja narkotika koje je imala namjeru da proda.

 

Hanfordova je osuđena na kaznu zatvora od četiri mjeseca.

 

Sudija je rekao da razumije pritisak koji je na Leilu izvršen, ali da svako ko pokuša da unese mobilni u zatvor mora da snosi posljedice.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI