Prve kapi kiše okidač za akciju

Ruska služba objasnila zašto je Putin imao kišobran na ceremoniji SP-a, dok su Grabar Kitarović i Macron pokisli do gole kože!

Hronika 17.07.18, 17:01h

Ruska služba objasnila zašto je Putin imao kišobran na ceremoniji SP-a, dok su Grabar Kitarović i Macron pokisli do gole kože!
Na Lužnjikiju je u jednom trenutku počela da pada jaka kiša i svi su pokisnuli do gole kože (računajući i Macrona i Grabar Kitarović), sem Putina

 

Osim pobjede Francuske nad Hrvatskom i ostalih stvari koje su pratile ceremoniju dodjele pehara na Svjetskom prvenstvu, najviše pažnje privukla je ''priča o kišobranu'.

 

Priča u kojoj su u glavnim ulogama bili predsjednik Rusije Vladimir Putin, kao i predsjednici Francuske i Hrvatske Emmanuel Macron i Kolinda Grabar Kitarović.

 

Naime, na Lužnjikiju je u jednom trenutku počela da pada jaka kiša i svi su pokisnuli do gole kože (računajući Macrona i Grabar Kitarović), sem Putina.

 

Ruski predsjednik je jedini imao kišobran iznad glave, a tamošnji mediji su otkrili zašto je tako bilo.

 

"Briga o kišobranu je briga osobe koja čuva predsjednika. U izvještaju ruske službe bezbjednosti jasno stoji da bi kišobran trebalo da se otvori preko glave Putina čim padne prva kap kiše. S tim u vezi, pitanja o kišobranu bi trebalo uputiti čuvarima Macrona i Grabar Kitarović", stoji u saopštenju ruske službe, a koju su prenijeli ruski mediji, piše Telegraf.rs.

 

I ostali su kasnije dobili kišobrane i ostalu zaštitu, međutim, već je bilo kasno.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI