Organizatori ga nisu pozvali

Nastup Thompsona na dočeku Vatrenih je bio izričiti zahtjev selektora Zlatka Dalića i Luke Modrića

Hronika 17.07.18, 12:43h

Nastup Thompsona na dočeku Vatrenih je bio izričiti zahtjev selektora Zlatka Dalića i Luke Modrića
Na izričiti zahtjev Luke Modriča, najboljeg igrača Mundijala u Rusiji, Thompson je bez muzičke pratnje otpjevao svoju pjesmu "Geni kameni", u kojoj se pominje "loša 1945. godina" i Hrvati koji su morali da se tada raspu po svijetu

 

Kontroverzni pjevač Marko Perković Thompson, kojem je zbog slavljenja ustaške vlasti u pjesmama zabranjen nastup u bilo kojoj zemlji van Hrvatske, ne računajući hrvatske kantone u Federaciji BiH, pjevao je na dočeku fudbalera reprezentacije Hrvatske u Zagrebu na izričiti zahtjev igrača i selektora Zlatka Dalića.

 

Thompson je nastupio jer je izričita želja hrvatskih fudbalera bila da ih on dočeka. Organizatori ga nisu pozvali i uvrstili u program dočeka, ali Hrvatski fudbalski savez izvršio je pritisak da se taj nastup omogući, navodi Thompsonov menadžer Denis Pletikosa.

 

- Selektor Dalić i kapiten Luka Modrić pozvali su Tompsona i poručili da bi voljeli da on nastupa na dočeku i Marko se odazvao - rekao je Pletikosa.

 

Hrvatski igrači tražili su da im na dočeku na Trgu bana Jelačića u Zagrebu pjevaju "Prljavo kazalište", Thompson i Mladen Grdović.

 

Navodno, premijer Hrvatske Andrej Plenković pokušao je da spriječi Thompsonov nastup, ali nije uspio, prenose hrvatski portali.

 

Na izričiti zahtjev Luke Modriča, najboljeg igrača Mundijala u Rusiji, Thompson je bez muzičke pratnje otpjevao svoju pjesmu "Geni kameni", u kojoj se pominje "loša 1945. godina" i Hrvati koji su morali da se tada raspu po svijetu.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI