Prilika za posao

Država zapošljava: Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo traži šest novih uposlenika

Biznis Klub 17.07.18, 11:49h

Država zapošljava: Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo traži šest novih uposlenika
Kako je saopćeno, o datumu, vremenu i mjestu polaganja ispita općeg znanja i stručnog ispita kandidati će biti obaviješteni putem web stranice Agencije, a imena kandidata se ne objavljuju

 

Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine na zahtjev Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo objavila je javni konkurs za popunu šest radnih mjesta državnih službenika.

 

U pitanju su radna mjesta: stručni savjetnik na izgradnji, rekonstrukciji, sanaciji i održavanju objekata visokogradnje, stručni savjetnik za tehnički nadzor na sanaciji i održavanju klizišta, stručni saradnik za tehnički nadzor na izgradnji i obnovi objekata visokogradnje, stručni savjetnik za komunalne uređaje, podloge i mreže, stručni saradnik za kontrolu održavanja katastra komunalnih uređaja, stručni saradnik za pribavljanje investiciono tehničke i druge dokumentacije za objekte visokogradnje i niskogradnje.

 

Kako je saopćeno, o datumu, vremenu i mjestu polaganja ispita općeg znanja i stručnog ispita kandidati će biti obaviješteni putem web stranice Agencije, a imena kandidata se ne objavljuju.

 

Ako kandidat ne pristupi polaganju ispita općeg znanja i/ili stručnog ispita smatrat će se da je odustao od dalje konkursne procedure. Sve detalje konkursa možete potražiti na OVOM linku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI