VIDEO/ Kaciga mu spasila život

Objavljena snimka saobraćajne nesreće Georga Clooneya: Preletio preko krova automobila u koji je udario

Showbizz 11.07.18, 13:18h

Objavljena snimka saobraćajne nesreće Georga Clooneya: Preletio preko krova automobila u koji je udario
Nakon udara Mercedesu je napukao vjetrobran u koji je Clooney udario glavom (kaciga je pukla od udara), a video pokazuje i kako je glumac na skuteru doslovno preletio preko krova automobila

 

Vijest objavljena u talijanskim medijima kako je holivudska zvijezda George Clooney u gradu Olbiji na Sardiniji doživio prometnu nesreću, obišla je svijet brzinom svjetlosti.

 

Inače, na talijanskom otoku glumac trenutno snima seriju 'Kvaka-22', a odmah nakon sudara glumac je primljen u bolnicu te ubrzo pušten na kućnu njegu jer poivrede nisu teže prirode, a najviše je stradao kuk poznatog američkog glumca.

 

Ipak, sudeći prema fotografijama s mjesta događaja kao i videu koji je objavila Corriere della sera vidi se kako sudar uopće nije bio bezazlen. Naime, nakon udara Mercedesu je napukao vjetrobran u koji je Clooney udario glavom (kaciga je pukla od udara), a video pokazuje i kako je glumac na skuteru doslovno preletio preko krova automobila pa je pravo čudo kako je prošao samo s lakšim ozljedama.

 

Usto imao je i sreće što potom preko njega nije prešao kamionet koji je neposredno stizao na mjesto sudara, kako kazuju prva izvješća.

 

 

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

BLIN
KOMENTARI