Nastavlja se sukob ministra i poslanika

Lukač odgovorio na optužbe Šukala: To je čovjek koji je sa 260 glasova došao u Narodnu skupštinu, on nikom ne treba...

Front 03.07.18, 15:38h

Lukač odgovorio na optužbe Šukala: To je čovjek koji je sa 260 glasova došao u Narodnu skupštinu, on nikom ne treba...
Lukač tvrdi da ne stoje navodi poslanika iz Kluba PDP-a Adama Šukala, s kojim je sinoć imao verbalni sukob, da je svojim ponašanjem ponizio parlament

 

Ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač potvrdio je da policija još uvijek nije dobila obavještenje iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka u vezi sa "slučajem Dragičević”. 

 

- Ako su donijeli naredbu, valjda će i da je javno objave i proslijede MUPRS-a da možemo da po njoj postupimo - rekao je Lukač novinarima u Banjoj Luci. 

 

Poslanik NDP-a Dragan Čavić naveo je sinoć u raspravi u parlamentu da je banjalučko Okružno tužilaštvo "29. juna dalo nalog o sprovođenju istrage protive nepoznate osobe zbog ubistva" Davida Dragičevića

 

Ta informacija dosad nije potvrđena. 

 

Lukač tvrdi da ne stoje navodi poslanika iz Kluba PDP-a Adama Šukala, s kojim je sinoć imao verbalni sukob, da je svojim ponašanjem ponizio parlament. 

 

Entitetski ministar policije je naveo i da se on sa poslanikom Šukalom “ne može složiti u mnogo čemu“. 

 

- To je čovjek koji je sa 260 glasova došao u ovu Narodnu skupštinu RS uz pomoć druge stranke, koju je onda iznevjerio, pa otišao na drugu stranu, ali ni njima ne treba, jer su vidjeli kakav je. Takav nikom ne treba. Da on priča kako je neko ponizio Narodnu skupštinu RS, a sprječavao je njen rad - rekao je Lukač. 

 

Šukalo, kako je dodao Lukač, ne može kao takav da bilo kome drži predavanje. 

 

Ministar policije je negirao i druge optužbe poslanika Adama Šukala, koji je naveo da više neće učestvovati u radu parlamenta zbog Lukačevih prijetnji. 

 

 

(Fena/az)

BLIN
KOMENTARI