VIDEO/ Ovako to radi ministar policije RS u Narodnoj skupštini

'Budem li ga ja smirivao neće biti dobro': Pogledajte kako Lukač sa govornice prijeti poslaniku Adamu Šukalu!

Front 03.07.18, 12:02h

'Budem li ga ja smirivao neće biti dobro': Pogledajte kako Lukač sa govornice prijeti poslaniku Adamu Šukalu!
U jednom momentu dok je odgovarao na tvrdnje narodnog poslanika Adama Šukala, tražeći od predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića da ga “ućutka” , Lukač je rekao: ”Budem li ga ja smirivao neće biti dobro”

 

Na jučerašnjem zasjedanju Narodne skupštine Republike Srpske došlo je do verbalnog okršaja između ministra policije Dragana Lukača i poslanika Adama Šukala, koji su izašli u hol skupštine da se “razračunaju”.

 

Ministar policije Dragan Lukač tokom rasprave o Izvještaju Anketnog odbora o okolnostima smrti Davida Dragičevića je izgubio živce i sa govornice najvišeg zakonodavnog tijela Republike Srpske pozivao poslanika da se potuku.

 

U jednom momentu dok je odgovarao na tvrdnje narodnog poslanika Adama Šukala, tražeći od predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića da ga “ućutka” , Lukač je rekao: ”Budem li ga ja smirivao neće biti dobro”.

 

 

Na tome se nije završilo pa je ministar policije sa skupštinske govornice, u televizijskom prenosu, “pozvao” Adama Šukala da izađu u hol i da se obračunaju.

 

Do incidenta u sali srećom nije došlo, ali je Lukač u pratnji direktora policije Darka Ćuluma napustio zasjedanje. Za njim su salu napustili opozicionari, a predsjednik parlamenta je prekinuo zasijedanje na 5 minuta.

 

 

(glasbanjaluke.net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI