FOTO/ INTIMNO VJENČANJE U KRUGU NAJBLIŽIH

Oženio se poznati sarajevski imam Muhamed Velić: Lijepa Medina zarobila mu srce...

Lifestyle 01.07.18, 14:40h

Oženio se poznati sarajevski imam Muhamed Velić: Lijepa Medina zarobila mu srce...
Muhamed Velić je publicista i analitičar vjersko-kulturne, ali i društveno-političke zbilje u BiH, a svojim objavama na društvenim mrežama često izaziva različite i oprečne polemike, no ima i veliki broj fanova koji ga vjerno prate

 

 


Poznati sarajevski imam Muhamed Velić oženio se ovog vikenda, a njegova izabranica je Medina Babić.

 

Zanimljivo je da je intimno vjenčanje u krugu prijatelja i najbliže rodbine pratila kineska medijska agencija u BiH - Xinhuanet, koja je i objavila fotografije sa ovog događaja.    


Autor fotografija je poznati sarajevski fotograf Haris Memija, a sretni mladenci su strpljivo pozirali na više lokacija u Sarajevu.


Muhamed Velić je publicista i analitičar vjersko-kulturne, ali i društveno-političke zbilje u BiH, a svojim objavama na društvenim mrežama često izaziva različite i oprečne polemike, no ima i veliki broj fanova koji ga vjerno prate. 

 

Završio je Gazi Husrev-begovu medresu i Fakultet islamskih nauka u Sarajevu, a magistrirao je iz oblasti tefsira - tumačenja Kur'ana. 


Profesionalno je angažiran kao imam, hatib i muallim pri Medžlisu Islamske zajednice Sarajevo. Godinama radi i kao kolumnista islamskih informativnih novina Preporod i zvaničnog web portala Rijaseta Islamske zajednice, a saradnik je i nekoliko dnevnih listova i magazina te je autor dvije knjige.

 

muhamed-velic-vjencanje2

 

Više detalja sa vjenčanja pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI