FOTO&VIDEO/ S Aleksandrom Prijović posjetila Dječije selo u Beogradu

Nataša Bekvalac prvi put otvoreno o paklu kroz koji je prošla s Lukom: 'Sve ovo je vjerovatno najbolje za mene...'

Showbizz 27.06.18, 08:55h

Nataša Bekvalac prvi put otvoreno o paklu kroz koji je prošla s Lukom: 'Sve ovo je vjerovatno najbolje za mene...'
Veoma su mi pomiješane emocije. Ne mogu da kažem da sam sretna, a ni da sam tužna. Kao da sam u viru nekih emocija. Pokušavam koliko je moguće to sakriti, kaže Nataša

 

Nakon svega što je preživjela, pjevačica Nataša Bekvalac je s osmijehom posjetila djecu bez roditelja u Beogradu i cijeli dan provela s njima. Kako je naglasila, djeca liječe sve rane, a mjesta za ljubav još ima.

 

Kada su mališani ugledali Natašu Bekvalac na vratima, nisu skidali osmijeh s lica, a ona se fotografirala s njima i davala autograme. Prvi put nakon što je preživjela pravi pakao, Nataša je pričala za medije i otkrila da su joj emocije sada pomiješane.

 

- Roditelj sam dvije kćerke, znam šta roditeljstvo znači i šta sve iziskuje. Svaka majka zna o čemu pričam, i to nije nešto tek tako. Dijete je najozbiljnija i najljepša stvar na svijetu - rekla je Nataša Bekvalac i dodala:

 

- Veoma su mi pomiješane emocije. Ne mogu da kažem da sam sretna, a ni da sam tužna. Kao da sam u viru nekih emocija. Pokušavam koliko je moguće to sakriti.

 

Ono što se moglo odmah primijetiti jeste da je Nataša uspjela sakupiti pozitivnu energiju i krene dalje jača nego ikad. Kada su je novinari upitali je li izgubila vjeru u ljubav, Nataša je kratko rekla:

 

- Ja sam je tek sada dobila.

 

Kako kaže, svako lice mališana iz Dečijeg sela je zapamtila, a ovu posjetu će dugo pamtiti.

 

- Posljednje što bih željela je da se ovakav vid posjete poveže s nečim što nema veze s emocijom. Ja sam danas mnogo emotivna i došla sam prosto zato što sam osjećala da treba. Onoliko koliko je bilo u mojoj moći ja sam donijela. Ja nisam svemoćna osoba, ali svako može da da onoliko koliko je u njegovoj moći. Kada bi svako donosio onliko koliko može, djeca bi bila mnogo sretnija i manje bi im falilo. Nisam milioner, ali imam šta pružiti - rekla je optimistično Nataša.


 
Nakon teškog perioda, Nata je ostala vedra, a smatra da se sve stvari u životu dešavaju s razlogom.

 

- Vjerovatno sve što se dešava je najbolje za mene - poručila je Nataša i opisala kakva je osoba:

 

- Ja sam generalno vrlo ranjiva, emotivna osoba.

 

natasa-bekvalac

 

Na pitanje je li se poslije drugog djeteta promijenila kao osoba, Nataša kaže:

 

- Potpuno je drugačije kada rodiš dijete sa 24 i sa 37 godina. Kada sam bila klinka, strahovala sam za mnoge stvari, sada je uživanje. I ne želim da propustim nijedan sekund s djecom. Znam samo da se vrijeme nikada neće vratiti.

 

Nataša priznaje da nije od onih koji se vraćaju na prošla vremena.


 
- Ne volim da pretjerano gledam unazad. Nije to fraza, nego znam da ništa ne mogu promijeniti. A kada to znam, gubit ću samo energiju, snagu i vrijeme koje mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Mogu da usrećim ljude oko sebe. Gledajući unazad, samo vučem neke stvari na koje ne mogu utjecati.

 

Mališane u Dječijem selu posjetila je i Aleksandra Prijović, koja se prije nekoliko dana udala za Filipa Živojinovića.

 

Video intervju s Natašom pogledajte OVDJE.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI