FOTO/ Partnerica australskog nogometaša Jamieja Maclarena

Bosanku Ivu Arapović proglasili jednom od najljepših djevojaka nogometaša Mundijala

Lifestyle 24.06.18, 17:02h

Bosanku Ivu Arapović proglasili jednom od najljepših djevojaka nogometaša Mundijala
Zgodna Iva je porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a smatra se Australkom i Bosankom, kao što piše na njenom profilu na društvenoj mreži. U vezi s nogometašem je od 2016. godine

 

Dok svijetom hara nogometno ludilo, sve oči su uprte u ljepše polovice nogometaša Mundijala. Jedna od njih je i zgodna Bosanka Iva, koja često ljetuje na Jadranu.

 

Partnericu australskog nogometaša Jamie Maclarena, Ivu Arapović su mediji, i pratioci Svjetskog prvenstva u Rusiji, proglasili jednom od najljepših WAGS-ica.

 

Zgodna Iva je porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a smatra se Australkom i Bosankom, kao što piše na njenom profilu na društvenoj mreži. U vezi s nogometašem je od 2016. godine.

 

Ljepotica je velika podrška svom Jamieju pa ga često prati s nogometnih tribina, a otišla je navijati i u Rusiju. Iva i Jamie drže svoj intimni život privatnim pa se jako malo zna o njihovoj vezi. Neki strani mediji pišu da se par navodno i vjenčao prošle godine.

 

- Nikad nisam upoznala osobu kao što je on. Tako skroman i vrijedan, cijeli život je radio za ovu priliku - napisala je Iva kad su Jamieja pozvali da igra za reprezentaciju.

 

Više fotografija Ive pogledajte OVDJE.

 

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI