VIDEO/ Razočarani porazom

Argentinski navijači na stadionu pretukli navijača Hrvatske

Sport 22.06.18, 16:01h

Argentinski navijači na stadionu pretukli navijača Hrvatske
Podsjetimo, Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je drugom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Nižnjem Novgorodu svladala aktualnog svjetskog doprvaka Argentinu s visokih 3-0 (0-0) i tako s drugom pobjedom u dva nastupa osigurala prolazak u osminu finala

 

Argentinski navijači, očito razočarani porazom svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, pretukli su hrvatskog navijača na stadionu u Nižnjem Novogorodu, piše ruski portal Life.ru koji je objavio i snimku napada na navijača.

 

Prema pisanju ruskog portala, napad grupe argentinskih navijača na jednog hrvatskog dogodio se nekoliko minuta prije kraja utakmice koju je Hrvatska pobjedila 3:0 i time osminu finala Svjetskog prvenstva dok je poraz doveo Argentinu na rub ispadanja.

 

Navijači Argentine hrvatskog navijača tukli su šakama i nogama. Portal piše da je čudno što hrvatskom navijaču nisu u pomoć priskočili njegovi sunarodnjaci i dodaju da je to vjerovatno zato što su Hrvati bili previše zaokupljeni slavljem na stadionu.

 

Podsjetimo, Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je drugom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Nižnjem Novgorodu svladala aktualnog svjetskog doprvaka Argentinu s visokih 3-0 (0-0) i tako s drugom pobjedom u dva nastupa osigurala prolazak u osminu finala.

 

Strijelci za Hrvatsku bili su Ante Rebić (53), Luka Modrić (80) i Ivan Rakitić (90+1). Hrvatska nakon dva kola vodi u skupini D s maksimalnih šest bodova, slijede Island i Argentina sa po jednim te Nigerija koja je bez bodova. Island i Nigerija će svoj susret 2. kola igrati u petak u Volgogradu (17 sati).

 

 

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 

BLIN
KOMENTARI