foto i video/ pjevač staru ljubav odveo na sladoled

Prije 46 godina zaljubio se u fatalnu crnku, porijeklom Hercegovku: Susreli se Kićo Slabinac i 'divna crna žena'!

Showbizz 20.06.18, 20:12h

Prije 46 godina zaljubio se u fatalnu crnku, porijeklom Hercegovku: Susreli se Kićo Slabinac i 'divna crna žena'!
Zgodna crnka koja je davnih 70-ih osvojila srce legendarnog pjevača zove se Mirjana Antonović

 

Fatalna crnka u koju se Kićo Slabinac zaljubio prije 46 godina zaslužna je za njegov veliki hit "Zbog jedne divne crne žene"- piše Večernji list


- U New Yorku sam upoznao prekrasnu ženu, podrijetlom Hercegovku. Sjedila je u Cadillacu, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled.  Imao sam velike planove, čak sam i apartman kupio u Astoriji. Znala je da je “Zbog jedne divne crne žene” njoj napisana.  Na koncertima bih je posjeo u prvi red, stao ispred nje i pjevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Vjerovao sam da će trajati vječno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Mislila je da će me samo tako  preboljeti, no čuo sam da do danas nije. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena. Kad smo se rastajali, rekao sam:  “Odlazim mirne savjesti, a bojim se da ti od svoje nećeš pobjeći do groba” - ispričao je prije nekoliko godina Kićo Slabinac u intervju za Večernji list.

 

 

Zgodna crnka koja je davnih 70-ih osvojila srce našeg legendarnog pjevača zove se Mirjana Antonović i s Kićom se susrela u Zagrebu te je zajedničke fotografije objavila na svom Facebook profilu.

 

kico-slabinac-crnka

 

Pjevač je svoju bivšu ljubav i njenu prijateljicu odveo na sladoled, a obožavatelje su razgalile fotografije njihovog druženja. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI