Nekadašnji prijatelji u žestokoj svađi

Zaratili Jelena Karleuša i Aca Lukas: 'Ne znam ko manje viri iz Popovićeve gu*ice - ona ili Marija Šerifović'

Showbizz 20.06.18, 12:42h

Zaratili Jelena Karleuša i Aca Lukas: 'Ne znam ko manje viri iz Popovićeve gu*ice - ona ili Marija Šerifović'
Jelena i Aca već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a novi udarac zadala je Karleuša koja je u intervjuu za magazin "Star" izjavila kako je, da je htjela, mogla ona da ima premijeru svoje pjesme na finalu "Zvezda Granda"

 

Nekadašnji dobri prijatelji Jelena Karleuša i Aca Lukas ne samo da su prekinuli prijateljstvo, već su i zaratili na "krv i nož".

 

Jelena i Aca već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a novi udarac zadala je Karleuša koja je u intervjuu za magazin "Star" izjavila kako je, da je htjela, mogla ona da ima premijeru svoje pjesme na finalu "Zvezda Granda" održanom prošle nedjelje, umjesto Lukasa i Milice Pavlović.

 

Lukas nije ostao imun na ovo, pa joj je uputio odgovor u vidu žestoke prozivke, u kojoj je pomenuo i Mariju Šerifović.

 

- Mogla je ona šta god i mnogo toga, pošto se ne zna ko manje viri iz Popovićeve gu*ice, da li ona ili Marija Šerifović, a pošto on obožava one što su mu u gu*ici ne isključujem i tu mogućnost. Sve u svemu, za*oli me ona stvar za sve njih zajedno. Imam svoja posla, i to jako dobra, koja su bila dobra i prije, a biće isto dobra i poslije "Zvezda Granda", za razliku od svih ostalih koji su se zvali "bivši" prije nego što je Popović riješio da ih iskopa iz dubokih raka u kojima su im karijere bile sahranjene. Pa i ne bili mu u gu*ici. Ja ne moram da budem ni u čijoj, a i ne trpim nikog da se približi mojoj. Toliko - poručio je Aca Lukas.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI