FOTO/ Ima niz krivičnih prijava, a šetao slobodno

Ovo je nasilnik koji je pretukao jedva punoljetnu djevojku u zadarskom WC-u: Stari policijski znanac ima podeblji dosije

Hronika 19.06.18, 10:45h

Ovo je nasilnik koji je pretukao jedva punoljetnu djevojku u zadarskom WC-u: Stari policijski znanac ima podeblji dosije
Kovačević je aktivan na društvenim mrežama gdje pozira u bodibilderskim pozama, ali i s hladnim oružjem, a voli se fotografirati i na motorima

 

Hrvatsku i region su šokirale fotografije 18-godišnjakinje pretučene u Zadru. Na fotografijama se vidi da je djevojka cijela u krvi, s brojnim masnicama i podljevima i šavovima ispod oka.

 

Kako iz pouzdanih izvora doznaje Index, 18-godišnju djevojku je u jednom zadarskom kafiću prebio 31-godišnji Darko Kovačević - Daruvarac.

 

Djevojku je pretukao Darko Kovačević - Daruvarac, zadarski kriminalac s bogatom nasilničkom prošlosti

 

Riječ je o poznatom zadarskom kriminalcu protiv kojeg je policija od 2008. godine podnijela niz prekršajnih i kaznenih prijava. Među tim kaznenim prijavama je i više nanošenja teških tjelesnih ozljeda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma te niz tučnjava. 

 

Kovačević je tinejdžerku tukao šakama i nogama te joj je, kako govore svjedoci, lupao i glavom u umivaonik u WC-u zadarskog kafića. 

 

U kafiću na zadarskoj Meladi postoje i nadzorne kamere, koje su snimile brutalno nasilje nad djevojkom

 

Lokalni portal Zadarski.hr objavio je snimku s nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako manijak brutalno udara djevojku, dok ga gosti i konobari pokušavaju smiriti. No, snimka je vrlo brzo uklonjena s YouTube na zahtjev porodice pretučene djevojke.

 

Vlasnik kafića prao krv

 

Kako doznaje Index, vlasnik kafića oprao je krv koje je bilo u izobilju prije dolaska policije, no tragovi su ipak ostali.

 

Djevojku je odvezla hitna pomoć, a tada su i nastale potresne fotografije objavljene na društvenim mrežama. Kovačević je pobjegao iz Zadra, no dan dan nakon brutalnog premlaćivanja djevojke vratio se u Zadar gdje ga je policija i uhapsila. 

 

pretucena-djevojka-zadar

 

Na društvenim mrežama Kovačević se hvali se mišićima, hladnim oružjem, motorima i - škampima.

 

Kovačević je aktivan na društvenim mrežama gdje pozira u bodibilderskim pozama, ali i s hladnim oružjem, a voli se fotografirati i na motorima.

 

darko-kovacevic

 

Na Kovačevićevom Facebook profilu može se pronaći i objava jednog lokalnog portala iz 2016. godine koji piše o Mercedesu parkiranom tik uz pješački prijelaz. Iz Kovačevićevih komentara može se iščitati da je riječ o njegovom automobilu, a bahati Zadranin se hvali da je jeo škampe u obližnjem restoranu. 

 

Šetao slobodno Zadrom unatoč brojnim kaznenim i prekršajnim prijavama

 

Ovaj stari policijski znanac osim niza kaznenih i prekršajnih djela s elementima nasilja, ima i bogatu povijest brojnih prometnih nesreća.

 

Unatoč svemu tome Kovačević je slobodno šetao Zadrom, a onda i brutalno pretukao 18-godišnjakinju. 

 

darko-kovacevic-1

 

Policija je protiv njega podnijela dvije kaznene prijave, za nanošenje teške tjelesne ozlijede i za prijetnju pretučenoj djevojci.

 

Sud mu je odredio jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI