POZNATA BH. NOVINARKA POJASNILA NA FACEBOOKU

Sanela Prašović nakon operacije: Imam podljev ispod lijevog oka, ali poslije mnogo godina, konačno vidim... I to je najvažnije!

Hronika 14.06.18, 10:32h

Sanela Prašović nakon operacije: Imam podljev ispod lijevog oka, ali poslije mnogo godina, konačno vidim... I to je najvažnije!
- Kad me sretnete navečer sa naočalama, nemojte misliti da se foliram, već vas zelim poštedjeti pogleda na crno ispod oka. Nakon mnogo godina vidim i to je najvažnije. A modrica i otok će proći - napisala je Prašović-Gadžo na Facebooku


Poznata bh.novinarka i urednica emisije "Interview20" Sanela Prašović-Gadžo prije nekoliko dana imala je mali operativni zahvat, a kako bi prekinula nagađanja zbog čega je morala na operaciju, sve je pojasnila na svom FB profilu, u postu koji je objavljen 11. juna:
 

- Kada ste “javna ličnost” ili možda je primjerenije kazati osoba koju javnost poznaje zbog prirode posla koji radi, onda to za sobom povlači i neke stvari o kojima inače ne biste razmišljali. Naime, jučer sam u postu na FB napisala da sam u petak imala operaciju. Samo uzak krug mojih prijatelja i porodice je znao o čemu je riječ.
 

Nekoliko mojih drugih prijatelja su me odmah nazvali, javili se. Hvala vam iskreno. Mnogi od vas, preko društvenih mreža, poželjeli ste mi brz oporavak. Iskreno vam hvala na tome.


Jutros sam izašla iz kuće da bih otišla frizeru. (Ne mogu ja zapuštena da sjedim kući i očajavam)...


Od Hotela Europa do frizerskog salona "Image" zaustavljali su me građani i pitali kako sam... Zbog svega toga dužna sam objasniti da sam u petak bila podvrgnuta operaciji oba oka. Imala sam i plus i minus dioptriju, mrena...


Prof. dr. Gabrić me, uvjetno kazano, nagovorio da to uradim zbog zdravlja. Dakle, on osobno je radio operaciju. Izvadio mi je moja prirodna sočiva/leće i stavljena su mi vještačka.


Sve je prošlo ok osim što imam mali podljev ispod lijevog oka pa kad me sretnete navečer sa naočalama, nemojte misliti da se foliram, već vas zelim poštedjeti pogleda na crno ispod oka.


Nakon mnogo godina vidim i to je najvažnije. A modrica i otok će proći.


Hvala vam svima na brizi, a posebno gospođi koju sam srela kod Hotela Europa i koja me rasplakala svojim divnim riječima. Volim vas. Sve - zapisala je Sanela u svom postu.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI