Nakon samoubistva slavnog putopisca i kuhara

Bourdainov prijatelj predosjetio da s kuharom nešto nije u redu, i majka primijetila da je bio tmurnog raspoloženja

Lifestyle 12.06.18, 20:03h

Bourdainov prijatelj predosjetio da s kuharom nešto nije u redu, i majka primijetila da je bio tmurnog raspoloženja
Eric Ripert pronašao je svog prijatelja mrtvog u hotelskoj kupaonici, a čudan osjećaj pratio ga je večer prije tužnog događaja

 

Anthony Bourdain, slavni putopisac i kuhar preminuo je prošlog petka u Francuskoj oduzevši si život, a da nešto s njim nije u redu, predosjetio je njegov prijatelj i kolega Eric Ripert. Njih dvojica su zajedno odsjeli u hotelu Le Chambard za vrijeme snimanja poznate emisije "Parts Unknown".

 

Zajedno su doručkovali i večerali svakog dana, no Anthony se večer prije tužnog događaja nije pojavio na večeri, isto kao ni na doručku sljedećeg jutra. Zaposlenica hotela potvrdila je za The Times kako ga je Eric čekao i čekao, nakon čega ga je odlučio potražiti i nažalost pronašao ga mrtvog u kupaonici.

 

Ericu je navodno i majka Anthonyja Bourdaina otkrila kako je njen neprežaljeni sin nekoliko posljednjih dana života bio lošeg i tmurnog raspoloženja.

 

Podsjećamo, CNN je smrt Anthonyja Bourdaina potvrdio u petak. Slavni kuhar i putopisac bio je omiljen među kolegama i gledateljima diljem svijeta, a nakon njegove smrti svi su ostali u velikom šoku opisujući ga kao sretnog i uvijek nasmiješnog čovjeka.

 

Anthony je prije nekoliko godina boravio u Hrvatskoj gdje je snimao svoju televizijsku emisiju, a naša zemlja ga je bila potpuno očarala.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI