21 osoba osumnjičena za više krivičnih djela

Objavljena imena uhapšenih u velikoj akciji MUP-a RS

Hronika 12.06.18, 17:56h

Objavljena imena uhapšenih u velikoj akciji MUP-a RS
Akcija je provedena na više lokacija. Osobe lišene slobode su osumnjičene da su na području općina Sokolac, Rogatica i Pale izvršile krivična djela zloupotreba službenog položaja, pustošenje šuma, nesavjestan rad u službi, neprijavljivanje krivičnog djela ili učinioca, utaja poreza i doprinosa, nedozvoljena trgovina

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske uhapsili su danas 21 lice zbog sumnje da su na području Sokoca, Rogatice i Pala izvršili više krivičnih djela, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

 

Nezavisne novine nezvanično saznaju da su ovom akcijom obuhvaćeni Milenko Krsmanović, Marko Ninković, Bojan Abazović, Aleksandar Kovačević, Nenad Janković, Nedeljko Arbinja, Borislav Lizdek, Žarko Zečević.

 

Akcijom su obuhvaćeni i Duško Koprivica, Radivoje Grujić, Goran Vasiljević, Slavko Bartula, Dragiša Kanostrevac, Milan Nešković te Vlado Borovina.

 

Kako je potvrđeno Nezavisnim, u ovom slučaju osumnjičeni su i Davor Vučićević, Jovan Bajagić, Dragan Antonić, Mladen Sokolović, Mile Lizdek i Dragan Đukić.

 

Svi su iz Sokoca i Pala.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI